4 Ağustos 2016 Perşembe

YENİAY ASLAN’DA: İNŞİRAH


Güneş sisteminden bakıldığında yaşadığımız hayat 7,5 saniyeye tekabül ediyor. Düşünsenize 70 senelik bir ömür 7 saniyeye sığıyor. Bu sebeple hayatımızı inşa ederken tüm koşulları ilerleyen süreçte sonsuza kadar kalacağımız sonsuz hayatı düşünerek oluşturmak akıllı, mantıklı bir insan olmanın gerekliliğidir.

Son dönemde yaşadığımız olayların sebeplere bakan yüzünü görmezden gelerek kişiler, isimler ve durumlara takılarak yorum yapmak tasavvuf sistemini yanlış yorumlamak anlamına gelirki; İslami Sistem tüm koşul ve sebeplerin üzerindedir.

Nefs-i Emmare kanalıyla Dünyevi düzlemde bağımlı olduğumuz her koşul, kişi ve olay bizleri Cehennem anlayışında yakmaya devam edecektir. Nefsin hayvansı isteklerine karşı çıkarak her defasında tekrarlayan olayların arka plandaki sebeplerini iyi analiz etmek gerekir. Çünkü beden olarak kabul ettiğiniz, “BEN” dediğiniz ve tekamül sürecinizde kendinize olan yabancılaşmanız sizi YANMA durumuyla yüzyüze getirecektir.

Dünya hayatının istek ve arzularının sonu var mı?

Varsa bu sonu tarif edebilir misiniz?

Bıraktığınız ve koptuğunuz anda ciğerinizi yaralayan, sizi cayır cayır yakan herşey sonraki alemin penceresinde bu yanmayı devam ettirecektir. Anlıyor musun?

Gökyüzünde İNŞİRAH yani genişleme, rahatlama sağlayacak astrolojik verinin sizin vereceğiniz tepkilere göre şekilleneceğini anlıyor musun?

Kötü, pis, karanlık süreçlerden geçiyoruz… Peki ruhsal anlamda Cehennem ortamında karşılacağınız her türlü duygu, davranış ve tepkiyi bu Dünya hayatında karşılaşmak suretiyle ARINMA(yanma sonucu ortaya çıkan bir şifa) yaşanacağını kavrayabiliyor muyuz?

Aslan Burcu’nda meydana gelen Yeniay etkisiyle hepimiz hayatlarımızda NUR yani İDRAK yani RUHSAL üretim sürecinin ŞİFA sıfatıyla İNŞİRAH ettiği bir sürece MERHABA diyeceğiz İnşaAllah…

Anlayış, idrak ve farkındalığımız nispetinde!!!

Yükselen derecesinde yer alan Boğa etkisiyle DÜNYEVİ zevklerin hedonistik hazzında savrulmamız söz konusu olabilir. Zira bağırsak beyin etkisiyle kendi ÖZ sevgi anlayışımızı sorgulayacağımız sistematik olaylar dizisi açığa çıkacaktır.

Gerçekten kendimi seviyor muyum?

Aşk için NEFSimi kurban edebilir miyim?

Tüm bu okuduklarımı yorumlarken ALLAH SİSTEM ve DÜZENİ çerçevesinde yorumluyor muyum? sorusunu kendinize sormanız gerekiyor

Yeniay haritasında SU elementi az; HAVA elementi ise hiç YOK! Bu empati ve anlayış noksanlığı olarak kendini ortaya koyacak olayları düşündürüyor. Bir haritada hava elementi yoksa mantıklı davranış modeli geliştirmek zordur.

Ülke genelinde;

Toprak elementi fazlalığı; sabit, katı ve duygusuz davranışlara işaret ederken; Ateş elementi fazlalığı kibir, ego ve kavgacı tutumları göstermektedir. Maalesef geleneksel ve dini temalarda fanatik olarak bağımlı olunan düşünce ve davranışlar toplumsal bir ayrışma, şiddet, kavga ve saldırı gibi acımasız durumları tetikleyecektir.

Bazı fanatik grup ve kişiler İLETİŞİM konusunda yanlış anlama, düşünme ve idrak sebebiyle ciddi sorunlara sebebiyet verecekler. Kitlesel harekete geçme, güç gösterileri ve egosal haklı çıkma mücadeleleri ülke genelinde ciddi sorunlara yol açacaktır.

DİNLEMEK ve OBJEKTİF olmak önemli!

Nefs-i Raziye mertebesinde Mars enerjisinin Yay gibi düşünmeden harekete geçen bir burçta olması sebebiyle ALLAH’ın rızasını kazanmaya çalışırken(kendince) Allah’tan perdelenecek NEFSİ bazı durumlar ortaya çıkabilir.

Nefsi için mücadele başka; Vatan, millet ve devletin beka ve selameti için mücadele başkadır!

Bu sebeple birilerine öfke, kin ve nefret gibi ALLAH’ın sevmediği duygularla yaklaşırken NEFS ve ZAN perdesini unutmadan… Her SEBEP; ALLAH’ın izniyle gerçekleşir mantığını iyice anlamak gerekir.

İyi- kötü anlayışı yok! Sadece ALLAH’ın sonu her ne olursa olsun HAYR kapısı olan olaylarını ülkece yaşayacağız.

Ülkenin gizli düşmanları beklenmedik saldırılarla bizleri üzecek bazı olaylara yaşatabilirler. Allah hepimizi böyle acı ve üzüntü dolu sınavlarla yüzyüze bırakmasın İnşaALLAH…

Mars ve Satürn’ün 24 Ağustos’ta olumsuz etkileriyle tanınmış olan ANTARES sabit yıldızıyla olan kavuşumu hem dünyanın hem ülkemizin ciddi şekilde fanatik, ırkçı toplulukların vahşi ve acımasız saldırılarına maruz kalabileceğini gösteriyor.

Günlerdir bahsettiğim 18 Ağustos’ta gerçekleşecek Ay Tutulması lider ve otorite konumunda olan kişilerin suikast ve saldırılara karşı dikkatli olması konusunda uyarı veriyor.

Duygu ve akıl DENGE üzere olmalı!!!

Astrolojik olarak ülke genelinde asker ve polislerin göreceği zararlar konusunda Mars ve Satürn etkisini haftalardır gösteriyor. Maalesef bu etki artarak devam edecek… Ülke içinde huzur, emniyet ve güvenlik ciddi şekilde zarar görme eğiliminde…

Sağduyulu olmalı ve ALLAH’a sığınmalıyız!!!                               

Kaza ve belalara karşı Ayetü’l Kürsi, Nas, Felak ve İhlas surelerini okumak,

Burada kollektif olaylarda bahsedildiğinde temkini ALLAH’a dua ederek sağlamak en doğrusu olacaktır.

Bu süreçte

İnşirah Suresi’ni okuyabilir; aşağıdaki dualara elinizden geldiğince devam edebilirsiniz…

La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil aziym,

Hasbinallahu ve nimel VEKİL nimel MEVLA ve nimen NASİYR,

Hasbiyallahu la ilahe illa HU aleyhi tevekkeltu ve huve Rabbül arşıl aziym o

Rahman ve Rahim arasında DENGE sağlamak için KANAL-I MUHAMMEDİYE bilincinde HİÇLİĞİN mertebesine varmak dileğiyle…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin

Astrolojik Danışmanlık ve İletişim için:


Tel: 05325117166