30 Aralık 2014 Salı

SATÜRN YAY BURCU’NDA:…İLLALLAH


Sorumluluk, gecikme ve engellenmeyle bağdaştırılan Satürn Yay Burcu’na giriş yaptı. Uzun süredir Akrep Burcu’nda NEFSANİYET duygumuzu DÖNÜŞTÜREN Satürn gezegeni en habis yaralarımıza dokundu, acıttı ve bizleri gerçeğin ŞEFFAF dünyasında hallendirdi. La ilahe İLLALLAH’ın LA İLAHE kısmında uzun süre bizlerin tecrübe etmemizi sağladı. Sıra geldi İLLALLAH İMANI kazanarak hayat pınarında İNANÇ denen kuvveyi güçlendirmeye!

Yay Burcu’nun temsil ettiği ALLAH kavramına ulaşmamızı sağlayan DİN ve DÜŞÜNCE olgularını sistematize edeceğini söyleyebilirim. Hem bireysel hem kollektif bağlamda bir DÜŞÜNCE SİSTEMİ ortaya çıkacaktır.

Satürn’ün KISITLAMA yaratması hayatlarımızda elde edeceğimiz DEĞERLİ olan şeylere ulaşma çabasını harekete geçirici JÜPİTER’yen bir etkiyle açığa çıkar: İMAN ve İNANÇ!

İMAN ederek İNANÇ sistemini yenilemeden LA İLAHE’de takılmış İLLALLAH’a varmayan bir kimsenin gerçekçi bir DİN ve DÜŞÜNCE sistemine sahip olmasını beklemek hayalcilikten öteye geçmeyen zayıf bir anlayışı pamuk ipliklerine saracaktır.

İMAN ve PUTLAŞTIRMA arasında ince çizginin kalınlaşarak net bir sütun haline geleceğini Satürn Yay döneminde rahatlıkla söylemek mümkündür. Tanrıcılık oynayan put kimliklerin yerle yeksan olan sonlarına şahit olabilirsiniz.

Yüksek ve akademik eğitim alanlarında YAPILANMA ve SAĞLAM temeller atılacağını söylemek mümkündür. Üniversite sistemi ya da sınavları sağlam, işleyen ya da uzun vadede gerçekçi fayda sağlayan bir şekil alabilir.

Anayasa ve hukuk kuralları reformize edilerek katılaştırılabilir. Yeni hukuksal konular ortaya çıkabilir. Adalet sistemini mercek altına alınacaktır. Fanatik hareket, saldırı ve olaylar ortaya çıkabilir. Kitlesel ayrışımların yaşanması, aşırı uç fikirlerde toplumsal sorunlar gündemi meşgule edebilir.

Satürn geldiği noktada sistemi yıkarak yeniden inşa edecektir. OL’AN’a gülümseyerek anlayış göstermeyi sağlayacaktır. Yay enerjisi İYİMSER bir tablo çizecektir. EYVALLAH’ın TESLİMİYET anlayışını tecrübe edeceğiz.

EĞİTİM, DİN, DÜŞÜNCE ve HUKUKSAL konularda ciddi reformların olacağı, ESKİ SİSTEMLERİN yerini YENİ OL’AN’a bırakacağı bir süreç olacaktır. Bu noktada İMAN ve İNANÇ noktasında VİCDAN en değerli sığınağımız olacaktır. VİCDANLI BİREY olmak en temel noktamız olduğunda Satürn hediyelerini vermeye başlar.

Satürn Yay Süreci’nde;

Fanatik düşünce ve inançlardan uzak durun,

Okuyun, araştırın, öğrenin; evrensel insan olun,

İyimser olun ve tevekkül içinde bir TESLİMİYET’le olayları tecrübe edin,

Bireysel olarak SPOR ve EGZERSİZE önem verin!

Hepimize İMAN ve VİCDAN kuvvelerini şifalandıracak hayırlı bir Satürn süreci olmasını temenni ederim…

 

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin

 

                          guclumetinleastroloji@gmail.com

                          guclumetinleastroloji.blogspot.com.tr

                          facebook.com/guclumtn

                          twitter.com/guclumetinn

                          instawebgram.com/i/guclumetin