17 Eylül 2014 Çarşamba

EY MÜMİN! DUAYA İCABET ZAMANI


Ay Yengeç Burcu’nda hareket ediyor. Kökler, atalar, aile ve geleneklerin vurgu kazanacağı etkiler var. Duygusal reaksiyonları atalarımızdan getirdiğimiz genetik duygusal birikimle dışa vururuz. Güvenlik, emniyet, vatan, millet bütünlüğü önem kazanır. Kadınları temsil eden Ay etkisinin değişkenliği sebebiyle ‘duygusal ve hormonel’ değişimler ağırlık kazanır. Toplumsal yardımlaşma için uygun etkiler vardır. Anne, kadın temaları ağırlık kazanacaktır. Aşırı yemeye düşkünlük kilo problemlerine sebebiyet verebilir. Mide rahatsızlıklarına karşı temkinli olun.

Ay/Neptün 120’lik İlahi İrade’nin Ganiyy olan sonsuz kaynağından ilham alabileceğiniz Rahmet kapılarının ardına kadar açılacağı muazzam bir enerji akışı hissedebilirsiniz. Yengeç/Balık aksı ÖZ RAHİMİYET kanalında ruhsal kanalda birikmiş negatif tortu, kir, pas ve bilinçaltı arınmanın mümkün olduğu etkileri hayatımıza getiriyor. Dua, Mümin olan Hz.İnsan kuvvelerini harekete geçiren en önemli güç olduğuna göre şuurumuzu Rab Kanalı’na bağlamak gerekiyor. Her nefes nefsi ‘Bismillah’ etmeli, Rahman ve Rahim olan Allah’ın Rezzak Kapısı’nı çalmalıyız.  Dua, zikir, ibadet ve manevi çalışmalar için ÇOK UYGUN ETKİLER VAR!!!

SONSUZ ve SINIRSIZ KAYNAKTAN İSTEYİN!

TÜM EVREN SİZİN HAYRINIZA ÇALIŞIYOR UNUTMAYIN!

TESLİMİYET’E ‘EYVALLAH’; AŞK’A ‘SELAM’ EDİN…

İSTEYİN OL’SUN; DİLEYİN GERÇEKLEŞSİN!!!

Ay/Pluton 180’lik açısı güç savaşı yaratacaktır. Yengeç/Oğlak aksı RUH ve NEFS mücadelesini anlatıyor. Nefsaniyete hükmetmek ister misin? Öz’ündeki Dünya’yı keşfetmeye ne dersin? Dünya Sen’sin; Sen’se GERÇEK’SİN! Sin’lerin alemlerine NEFES et Dua’nla… Sen Alem’sin; Alem Sen! Mümin olan Rabb’in Vekil esması Vedud kuvvesiyle aşikar olacaktır.

Venüs/Şiron 180’lik İLİŞKİLERDE canımızı acıtan, bizi üzen, yaralayan konuların tespit ve farkındalığı açısından faydalı bir enerji açığa çıkartacaktır. Yüzleşme cesareti gösterdiğiniz ölçüde Rabb’in Vedud olan kuvvesi Şafi etkisiyle şifalanacaktır. Özümüzle olan, Rabb’le SEVGİ ve İMAN eksikliğine cevap alabileceğimiz, FARKINDALIK ve ŞUUR boyutunda sıçrama yaratabileceğimiz ÖNEMLİ enerjiler var!

Mars/Neptün 90’lık açısı MÜTEMADİYEN tekrarlanan HAREKET kabiliyetimizi kısıtlayan konularda YANLIŞ kontaklara temayül etme riskini getirecektir. Haftanın genelinde VAR’OL’AN bu etkileşim konusunda uyarıda bulunmak isterim. Yay/Balık aksı ÖZ kuvvesi Jüpiter çatısına baktığından ABARTI, KİBİR ve DAĞILMA riskini beraberinde getirecektir. Bu noktada Jüpiter’in ‘VAAD ETTİĞİ’ büyüme, genişleme enerjisini kendimize ve çevremize ZARAR vermek noktasında kullanma etkisi artabilir. Ne yapmalıyız?

DERİNLİK ve YÜZEYSELLİK dengesini MAKUL bir zeminde DÜŞÜNEREK kurmalıyız,

ACELE değil; ALİM olan Rabb’in Fettah kuvveleriyle Halim enerjisini çalıştırmalıyız…

 

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin

https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/