1 Ağustos 2014 Cuma

TOPLUMSAL ASABİYET


Ay Terazi Burcu’nda hareket ediyor… İkili ilişkiler, ortaklıklar, başkalarına olan davranış şeklimiz bu etkileşimi en iyi şekilde anlatır. İnsan ilişkileri aşırı şekilde ön plana gelir. Sosyalleşme, dışa dönüklük ve keyfe düşkünlük etkileri görülebilir. Doğru, mantıklı ve adaletli karar alma mekanizmaları harekete geçer. Psikolojik gelgitler yaşamaya müsait etkiler vardır.

Ay/Güneş 60’lık açısı eril ve dişil enerjilerin dengeli kullanımına işaret eder. Terazi/Aslan aksı ikili ilişkilerde sosyalleşme, eğlence, dışa dönüklük etkisi yaratacaktır. Rahman olan Aslan Güneş’i Rahim olan Ay Terazi’ye destek verecektir. Ruhunuzun NEFES alacağı, rahatladığı ve iyi hissettiği eylemlere yönelmeniz gerekiyor. Yönetici, otorite ve eril figürlerin desteğini alacağınız, anne-baba ile var’OL’an sorunların çözümüne enerjiler hayatınıza akacaktır. Rahman olan Rabb’in Vedud olan kuvveleri ortaya çıkarken ÖZ farkındalık Nur’ul Ala Nur enerjisi hareketlenecektir.

Ay/Uranüs 180’lik açısı ani bitişlere sebep olabilir. Terazi/Koç aksı ilişkilerde meydana gelecek sürpriz durumlara işaret ediyor. Devam eden uzun süreli bir ilişki sonlanabilir ya da bir arkadaşlık ilişkiye dönüşebilir. Aynı zamanda kargaşa, tartışma, gerilim ve anarşik davranış modelleri bu etkileşimde sıkça ortaya çıkar. Kollektif ve toplumsal olaylar ortaya çıkabilir. Ülke genelinde patlama, kaza, yer altı hareketleri ya da gergin enerjiler ortaya çıkacaktır. Siyasi ya da politik görüşler halk içinde ayrışmaya sebep olabilir. Tanınmış ya da otorite figürü kişilerin anlık çıkışları gündem yaratabilir.

Ay/Pluton 90’lık açısı manipulatif etkiler yaratacaktır. Terazi/Oğlak aksı hukuksal, siyasal ya da ülke genelinde kavga, gerilim enerjisi yaratacaktır. Ani ölümler, karışıklı, karamsar etkiler ortaya çıkabilir. Aynı zamanda komşu ülkelerle meydana gelecek gergin enerjiler halk ve yöneticiler üzerinde gerilim yaratabilir. Evlilik ve töre cinayetleri haberleri duyabiliriz. Aşırı alkol ve eğlence abartısı sonucu cinsel tacize yeltenen karanlık kimseler ortaya çıkabilir. Akşam ve Gece saatlerinde temkinli olmakta fayda var! Halim olan Rabb’in Latif ve Tevvab olan kuvveleri dengeleme yaratacaktır.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin
https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/