19 Ağustos 2014 Salı

GÖNÜL KABESİ’Nİ ZEMZEM SULARIYLA YIKA


Ay İkizler Burcu’nda hareket ediyor… Bilgi, iletişim ve haberleşmenin ivme kazandığı günlerdeyiz. Pazarlama, tanıtım ve reklam yapmak istediğimiz şeyleri rahatlıkla tanıtabiliriz. Her bilgiyi anlamaya ve öğrenmeye çalışırız. Bu etkileşimde yüzeysellik etkisi görülebilir. Bu sebeple, konuları ve bilgiyi biraz ondan biraz bundan öğrenmeye çalışmak sorun ve sıkıntılara sebep olabilir. İletişimin abartılı boyutlarda olması zaman zaman dedikodu ve yanlış anlamalara sebebiyet verebilir. Yazışma ve sözleşmeleri dikkatli okumakta fayda vardır. Aşırı mantıklı davranışlar sergileyebiliriz. Bu sebeple, karşımızdaki kişilere karşı empatik olamayabiliriz. Omuz, kollar, eller, üst solunum yolları ve bronşlar hassasiyet kazanacaktır. Romatizmal ağrılar baş gösterebilir. Sağlıklı yağ ve potasyum kullanımı bu evrede size fayda sağlayacaktır.

Venüs/Jüpiter Aslan Burcu’nda kavuşarak İLİŞKİLER konusunda arındırıcı ve şifalandıran etkileri ortaya koyacaktır. Gönlümüzdeki aynaya bakarak ÖZ gerçeğimize Selam etmek gerekiyor. İlişkiler konusunda kendimizle kurduğumuz İLİŞKİ tüm çevresel ilişkilerimizin zeminini hazırlayacaktır. Kalbimizdeki cam kırıklarını temizleyerek GÖNÜL KABESİ’ni yeniden inşa edeceğiz. AŞK’la ÖZ’ü seversek AŞK’la ÖZ’ümüzü seven RUHSAL EŞİ hayat alanımıza çekebiliriz. Bağımlılık yaratan İLİŞKİLERİN hastalıklı duygularından temizlenerek YENİDEN DOĞMAK ZAMANI’dır. Rabb’in Muğni olan Vedud ve Kuddüs kuvveleri aktive olacaktır. İlişkilerde mutlu olmak –BENİMSİN, -SENİNİM kelimelerinde kullandığım –İM –İN eklerini çıkartmakla olacaktır. BEN zaten Allah’ın tüm esma kuvvelerini içeren AŞK’la doğmuşum diyecek FARKINDALIĞA ulaşmak gerekiyor. Venüs/Jüpiter kavuşumu tam bu noktada CAN-I PARE olan GÖNÜL KABESİ Zemzem suları misali farkındalıkla yıkayacaktır.

Ayrılık yaşayan, ilişkilerinde mutsuz olan, kalbi kırık ya da yalnız hisseden herkese bu etkileşim SONSUZ KAYNAĞI’n aşkını sunuyor. AŞK OLMA ZAMANI!

BEN AŞK’IM… BEN SONSUZUM… KABUL EDİYORUM…

MUĞNİ AŞK’A NEY OL’DUM… AŞKIN KAPISI BENİM…

ANAHTARI DUA… DUA İLE ÇAL KAPIYI…

ÖZ’E BAK NEYLER SENİ…

KALP KABE’Mİ VEDUD AŞK’LA TAVAF EDERİM…

Ay/Uranüs 60’lık açısı sıradışı gelişmelere zemin hazırlayacaktır. İkizler/Koç aksı bilgi paylaşımı, iletişim, toplantı ve pazarlama gibi konularda uyumlu enerjiler yaratacaktır. Ticari girişim, görüşmeler, yazışma ve sözleşmeler için faydalı etkiler var. Mutlu edecek sürpriz gelişmeler sizi şaşırtabilir. Rabb’in Fettah olan Vekil ve Alim kuvveleri aktive olacaktır.

Ay/Güneş 60’lık açısı Rahman ve Rahim enerjilerinde dengelenme yaratacaktır. İkizler/Aslan aksı iletişim konusunda kişiliğini doğru ifade etmenize yardımcı olacaktır. Kadın ve erkek ilişkilerinde uyum, denge ve ahenk yaratacaktır. Akşam saatleri talep ve istekte bulunmak açısında olumlu etkileri barındırıyor. Örneğin, kariyeriniz yada ilişkinizle alakalı ÖNEMLİ BİR GÖRÜŞMEYİ akşam saatlerinde gerçekleştirebilirsiniz! Rabb’in Nur olan Kayyum ve Zül Celali Vel İkram kuvveleri aktive olacaktır.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin
https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/