14 Temmuz 2014 Pazartesi

YENİYE YER AÇ HAYATINDA!


Ay Kova Burcu’nda hareket ediyor… Sıradışı, farklı ve egzantirik düşünme biçimlerini hayata geçirmek için uygun etkiler var. Denenmiş yolların aksine denenmemiş, alternatif yollar bulabilir, hayatımızda fark yaratabiliriz. Çözüm bulma zamanlarıdır. Ay Kova’da hareket geçme tarzı hem birlikte hem bireyseldir. Bu etkileşim insanlığa fayda sağlayacak fikirlerin hayata geçirilmesi için uygun etkiler yaratır. Bilimsel düşünme metodları yaratılabilir. Özgürlük önem kazanır. Özgürlüğümüzü kısıtlayan durum ve koşulları aşabilecek farklı fikirler geliştirebiliriz. Ayak baldırları, bilekler ve toplardamarlar, varis ve tüm dolaşım sistemi hassasiyet kazanacaktır. Faydalı yağları tüketmek için uygun etkiler var. Enginar, brokoli gibi gıdalar vücudunuza fayda sağlayacaktır.

Ay/Uranüs 60’lık açısı ani gelişen durumlara işaret ediyor. Kova/Koç aksı yaratıcı, egzantirik, entellektüel konulara karşı merak ve ilgi geliştireceğimize işaret ediyor. Yeni girişim, atılım ve kararlar konusunda yaratıcı fikirler ortaya koyabiliriz. Yeni OLAN herşey HAYATIMIZDA fayda sağlayacaktır. Fettah olan Rabb’in Alim olan kuvveleri açığa çıkacaktır.

Ay/Satürn 90’lık açısı karamsar etkiler altına giriyoruz. Kova/Akrep aksı yeni girişimlere karşı duyulan ENDİŞE ve KORKU duygularını anlatıyor. Yenilik her daim hem dinimiz hem manevi tüm çalışmalarda önerilir. OL’AN’ herşey AN BE AN değişiyor. Korku ve Endişe sadece İNSANİ yaklaşımlarımızdan kaynaklı YENİLİĞE olan ZAN ettiklerimizden kaynaklanıyor. Kararın kararsızlığında kaybolmadan ‘DÜNLE BİRLİKTE GİTTİ CANCAĞIZIM ARTIK YENİ BİRŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM’ diyen Hz. Mevlana’nın sözü üzerine kafa yoralım. Nur olan Fettah ve Muriyd kuvveleri dengeleme sağlayacaktır.

Nas ve Felak Surelerini okumak ruhsal sıkıntılara, kısıtlayan ve daraltan etkilere fayda sağlayacaktır.

Ay/Mars 120’lik açısı hareketli ve enerjik enerjileri hayatımıza çekecektir. Kova/Terazi aksı sosyalleşerek sevdiklerimizle vakit geçireceğimiz etkileri ortaya çıkartacaktır. İlişkiler konusunda dürüst, açık sözlü ve ciddi kararlar alabilir, cesaret sahibi olabiliriz. Spor yapmak için uygun etkiler var.

Ay/Venüs 120’lik açısı ilişkilerde uyum, denge ve ahenk yaratacaktır. İkizler/Kova aksı ilişkiler ve ticari faaliyetlerde uyumlu etkileri yaratacaktır. Pazarlama, ticaret, güzel konuşma ve ifade etme ihtiyacı duyduğumuz yerlerde bu etkiyi kullanmak mümkündür. Fettah olan Rabb’in Vedud olan kuvveleri harekete geçecektir.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,
https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için