27 Temmuz 2014 Pazar

YENİAY ASLAN'DA:HZ.SÜLEYMAN’IN HAZİNELERİ


Saat 01.43 ile birlikte yepyeni bir döngüye giriyoruz. Güneş’in aydınlatan idrak-ı Nur kuvvelerini aktive eden varlığındaki Zenginlik enerjisini açığa çıkartan Muğni ve Rezzak olan bir Aslan’da ki Yeniay hepimize bolluk, bereket ve güzellikler getiriyor.

Yeniay Anı haritasında İkizler Burcu yükseliyor. İletişim, haberleşme, zihinsel aktiviteler ve düşünce biçimine yeni FARKINDALIKLA ekilen TOHUMLAR ilerleyen süreçte Fettah olan Rabb’in açılım, ilerleme ve rızk kapılarını aralayacak enerjileri hayat alanımıza çekecek etkilerini ortaya koyacaktır. Zira yönetici Merkür’ün Aslan Burcu’nda arz-ı endam etmesi hasebiyle sadece düşündüklerini HAYAL EDEREK, İMGELELEYEREK tabi aynı zamanda HAREKETe geçerek GERÇEK OLMASINI sağlayabiliriz. Aynı zamanda yaratıcı fikirler, parlak düşünceler sayesinde SAHNE ÖNÜNDE, heran HAREKETLİ ve ENERJİK hissedebiliriz.

Jüpiter ve Güneş’in Aslan Burcu’nda YENİAY’la birlikte hareket etmes HZ.SÜLEYMAN’IN HAZİNELERİ misali GÖNLÜNÜZDEKİ hazineleri görünür hale getirecek imkanlar yakalayabilirsiniz! Dua, dilek ve manevi çalışmalar açısından son derece uygun etkiler mevcut. Sadece İSTEYİN, DİLEYİN ve OL’SUN! HAREKET ve BEREKET dengesini her daim UYGULAYIN!

Yeniay’ın Mars’la zorlayan bir etkisi var. Zira bu etkileşim MÜCADELE etmeden ZAFER elde etmenin mümkün olmadığını açıkça gösteriyor. Zan Perdelerinizi mutlaka ARALAYIN! Mars yerleşimi güçlü konumda olduğundan gergin ve agresif enerjiler yaratabilir. GEÇMİŞİ BIRAKIN! Kin, nefret, öfke ve intikam duyguları hem bugün hem geleceğinizi zehirleyecektir. Yukarda bahsettiğim Hz. Süleyman Hazineleri’ne kavuşmak, bolluk ve bereket enerjisini çekmek istiyorsanız sizi bağımlı kılan, sıkıntı veren, risk aldıran her türlü konuyu Halim olan Rabb’in Latif olan ismiyle sırlayın!

Hazine ‘SİZ’; ‘SİZ’ HAZİNESİNİZ! Yeniay enerjisini aktive etmek, bolluk ve bereketi ortaya çıkartmak istiyorsanız MUTLAKA,

Sadaka, fitre ve zekat verin,

Gülümseyin,

İhtiyacı olana yardımcı olun…

AREFE GÜNÜ edilen DUA’LAR ALLAH’In izniyle kabuldür!

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin
https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/