21 Temmuz 2014 Pazartesi

İDRAK-I NUR


Ay Boğa Burcu’nda hareket ediyor… Somut ve elle tutulur girişimlerde bulunabilirsiniz. Dünyevi olan her türlü konuya yönelebiliriz. Huzur ve emniyet duygusu verir. Bu etkiler altında başladığınız işler kolaylıkla sonuca ulaşır. Lüks ve güzel olan şeylere ilgi artacaktır. Güzellikleri elde etme içgüdüsüyle hareket edebilirsiniz. Ay, kadersel etkileri gösterir. Ve Boğa Burcu’nu çok sevdiğinden bu etkiler altında başlanacak her türlü durum ‘kadersel’ yol ayrımlarını beraberinde getirecektir. Boyun, boğaz, tiroid ve ses telleri hassasiyet kazanacaktır.

Ay/Güneş 60’lık açısı eril ve dişil enerjilerde dengeli akışa işaret ediyor. Boğa/Yengeç aksı ticari konularda başarı getirecektir. Ev, arsa, arazi alım-satımı, ticari konular, değerli eşyalar, altın yatırımı vs… gibi konularda ileriye dönük kazançlı girişimlerde bulunabilirsiniz. Yönetici, otorite ve önemli pozisyondaki kişilerin desteklerini görmek için uygun etkiler var. Görüşme ve toplantı randevularınızı bugüne alabilirsiniz. İlişkiler konusunda ciddi kararlar almak, önemli girişimlerde bulunmak ya da ileriye dönük görüşmeler yapmanız için uygun enerjiler var.

17.00-21.00 arası Ay Boşluk enerjisine girecektir. Bu zaman diliminde YENİ BAŞLANGIÇLAR, GÖRÜŞME YADA GİRİŞİMLERDE bulunmanız doğru olmayacaktır.

Saat 21.00 den sonra aktifleşecek Ay/Jüpiter 60’Lık enerjisi ilahi iradenin sonsuz kapılarının aralandığı ÖZEL zaman dilimlerine giriyor olacağız. Rabb’in sonsuz Rezzak olan kaynağından Fettah ve Rahman kuvveleri yağmur misali üzerimize yağacaktır. İkizler/Aslan aksı sonsuz bolluk, bereket, ilim ve bilgi kaynağından İDRAK-I NUR farkındalığı yaşamamıza yardımcı olacaktır. Dünyevi yada Batıni isteklerinizi Allah’tan Muhammed(SAV) efendimize salavat-ı şerif getirmek suretiyle talep etmeniz uygun olacaktır.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin
https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için