13 Haziran 2014 Cuma

YAY BURCU’NDA DOLUNAY-CELALİ’NDEN KEMALİ’NE YOLCULUK


Yay Burcu’nda gerçekleşecek Dolunay Anı’na göre hazırlanmış haritada Yengeç Burcu yükseliyor. Bu etkileşim kökler, atalar, genetik miras, aile, millet ve vatan temalarında gerçekleşecek konulara işaret ederken Yay Enerjisi’nde gerçekleşen Dolunay’la birlikte ADALET, HUKUK, SİYASET, MEDYA, YAZILI HER TÜRLÜ GÖRÜŞ ve BİLDİRİ konularında meydana gelecek hareketlenme enerjisinin altını çiziyor. Yükselen yöneticisi Ay’ın DOLUNAY etkisini gösteren Yay Burcu’nda yerleşiyor olması etki gücünü ciddi şekilde arttırıyor olacak. Ay/Güneş karşıtlığı şeklinde ortaya çıkan DOLUNAY enerjisinin halk ve iktidarı ciddi şekilde karşı karşıya getirecek bir takım koşulları ortaya koyacağını söyleyebilirim. Özellikle; Dolunay enerjisinin varlığını ortaya koyduğu memur, polis, sağlık çalışanları noktasında ciddi olayların ortaya çıkacağını söyleyebiliriz. Burada İYİMSER bir tablo oluşmakla birlikte Jüpiter enerjisinin verdiği rehavet ve aşırı rahatlık hissi sağlık konusunda ciddi bir skandal yaşanmasına sebebiyet verebilir. Ay/Şiron 90’lık açısı yaralı bir enerji açığa çıkartacağından aşırı iyimser yaklaşımlar KURBAN temasını yaratabilir. Balık enerjisi İLAÇ ve GAZ ile ilgili zehirlenme temasının halk üzerinde Şiron enerjisiyle zararlı etkileri olabileceği konusunda uyarı veriyor. Ciddi bir tedbirsizlik sonucu suçsuz yada konuyla alakası olmayan insanların zarar görme etkisi oldukça yüksek görülüyor. Halk, çalışan kesim içerisinde grev, yürüyüşler ve huzursuzluk etkisi ortaya çıkacaktır. Üniversite sınavlarında sorun ve sıkıntılar ortaya çıkabilir. Bu konularda yeni yapılandırma, oluşum ve yasalarda iyileştirme çalışmaları gündeme gelebilir.

İlahi İrade’yi temsil eden Güneş’in yerleşimi kollektif arınma, şifalanma enerjisini açığa çıkartacaktır. Güneş/Neptün 90’lık açısı yönetici, erk noktasında gördüğümüz yada birey olarak yanlış olarak saplanıp kaldığımız konularda kafa karışıklığı yaşama ihtimaline işaret ediyor. Ünlü, sahne önünde yada yönetici konucumda tanınmış birisi yapacağı bir hatayla toplum önündeki imajını ciddi şekilde zedeleyebilir.

Dolunay’ın en önemli mesajı CEHENNEM’E GİDEN YOLUN İYİ NİYET TAŞLARI ile örüldüğüne işaret ediyor. İyilikte haddimizi aşarak her şeye ‘ama ben iyi niyetimden’ yaptım diyerek bulduğumuz kulp ve sebeplerin geçersiz olduğunu gösteriyor. 12.evdeki hayallerden 6.ev kapsındaki gündelik hayatın gerçeklerine doğru harekete geçmek gerekiyor. Hayatın sorumluluğunu ele alırken Dolunay’ın 12.evdeki Güneş’e bakarak TESLİMİYET enerjisini YAŞARKEN deneyimleme isteğini unutmadan hareket etmek gerekiyor.

Karşılıklı ağırlama şeklinde gerçekleşecek Jüpiter ve Ay etkileşiminde Rabb’in köklerimizde uzun süredir unuttuğumuz cesaret, iyimserlik, hak ve adalet duygusu, milli birlik ve beraberlik temaları ve en önemlisi BEN, SEN, O kavramlarından münezzeh bir BİZ olma enerjisinin FARKINDALIĞINI yaşatacak olması(!) Belki ortalık karışacak, birlik ve düzenimiz bozulacak AMA bu etkilerin Rabb’in Nur’un da AYNA VAZİFESİ gördüğünü unutmadan CAMİ esması gereği BİRLİK enerjisini değerlendirme potansiyelimizi geliştirmemiz gerekiyor. Her dönüşüm sancılı, zorlu ve ağrılıdır fakat YAY DOLUNAY’ı bizleri ÖZ’de Gurur, Kibir ve Ego’ya saplanmış YALANCI KİMLİKLERİMİZDEN arındırmak suretiyle Celali sıfatlarıyla Cemal’e getirecektir. Rabb’in Nur’u Celal’dir… Kemalata varacağımız günler yakında BEN, SEN, O kavramları yok(!) BİZ VAR, BİRLİK VAR!!!

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin

 
Üstad Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/