8 Haziran 2014 Pazar

DENGE İYİDİR!


Ay halen Terazi Burcu’nda hareket ediyor… İkili ilişkiler, ortaklıklar, başkalarına olan davranış şeklimiz bu etkileşimi en iyi şekilde anlatır. İnsan ilişkileri aşırı şekilde ön plana gelir. Sosyalleşme, dışa dönüklük ve keyfe düşkünlük etkileri görülebilir. Doğru ve iyi karar alma mekanizmaları harekete geçer. Psikolojik gelgitler yaşamaya müsait etkiler vardır. Adaletli karar alma etkileri yoğun olarak görülür.

Ay/Pluton 90’lık açısı baskı enerjisi yaratacaktır. İlişkilerde gergin, baskıcı ve şüpheci yaklaşımlar sergileyebiliriz. Terazi/Oğlak aksı ilişkilerde YENİDEN YAPILANDIRMA teması ön plana çıkacaktır. Gereksiz, sıkıntı yaratan ve işlevselliğini yitirmiş ilişkilerde arınma, şifalanma ve temizlenme etkisi yaratacaktır. Bu etkileşim KABA KUVVET, GERİLİM, ŞİDDET unsurlarını açığa çıkartabilir. Karşımızdaki kişilere nezaket ve adab-ı muhaşeret kuralları çerçevesinde yaklaşmalıyız. Vedud olan Rabb’in Halim ve Latif esmaları dengeleme etkisi yaratacaktır.

Ay/Uranüs 180’lik etkisi gerilim enerjisi ortaya koyacaktır. Terazi/Koç aksı ilişkilerde ani başlangıç ve bitişlere sebebiyet verebilir. Hukuki ve siyasal konularda sıkıntılar açığa çıkabilir. Özgürlük kavramı hayatınız ve duygularınızda açığa çıkacaktır. Toplumsal ve adliyelik konular gündemi işgal edebilir. Alim olan Rabb’in Fettah kuvvesi açığa çıkacaktır.

Ay/Güneş 120’lik açısı eril-dişil enerjilerde dengelenme yaratacaktır. Terazi/İkizler aksı öğleden sonraki saatlerde iletişim, haberleşme, sosyalleşme ve kadın-erkek ilişkilerinde sabah saatlerine nazaran uyumlu enerjileri açığa çıkartacaktır. İstek ve taleplerimizi karşımızdaki kişilere rahat bir şekilde aktarabiliriz. Manevi çalışmalar için uygun etkiler olduğunu belirtmek gerekiyor. Zira ruhsal düzlemde dualar ilahi iradeyle direkt bağlantı içerisine girecektir. Vekil olan Allah’ın Muğni, Kayyum ve Fettah kuvveleri açığa çıkacaktır.

Ay/Jüpiter 90’lık açısı abartılı davranışlara sebebiyet verecektir. Terazi/Yengeç aksı evli çiftler, aile, uzun süreli ilişkilerde abartılı tepkilere meyil ettirebilir. ‘Ben’ kelimesini çok fazla kullanabilir, ilişkilerimizi ego ve kibrimize kurban edebiliriz. İyimser davranabilir ve yerine getiremeyeceğimiz sözler verebiliriz. Toplumsal düzlemde milliyetçi, ayrımcı ve dogmatik düşüncelere sahip kişilerin Pluton etkisiyle manipulasyonu söz konusu olabilir. Vedud olan Allah’ın Kuddüs ve Nur olan kuvveleri dengeleme etkisi yaratacaktır.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin