9 Mayıs 2014 Cuma

FİZİKSEL VE RUHSAL ŞİFALANMA


Ay Başak Burcu’nda hareket ediyor… Detay, titizlik, işlevsellik gerektiren konulara yönelmek için uygun etkiler var. Evinizi, bahçenizi, iş yerinizi düzenlemek için etkiler çok uygun. Detay gerektiren bir işe başlayabilir, fiziksel sağlığınıza özen gösterebilirsiniz. Zihinsel anlamda duygulardan uzak mantıksal bir işleyişe saplanıp kalmak mümkündür. Bağırsak, mide hassasiyeti görülebilir.

Ay/Pluton 120’lik açısı içsel potansiyelin gücünü tüm benliğimizde hissedeceğimize işaret ediyor. Güçlü destek yada bireysel anlamda manipulatif etkileri hayatımızda kullanabiliriz. Karizmatik, dönüştürücü, baskıcı ve yıkıcı bir YENİDEN YAPILANMA ruhlarımızı ve kimliğimizi en derinden DÖNÜŞTÜRECEKTİR. Başak/Oğlak aksı çalışma, günlük uğraşılar, sağlık ve organize etme kabiliyetlerimizi yeniden yapılandırmak suretiyle hayatımızın genelinde meydana gelecek köklü bir değişimi anlatıyor. Bu etki yeni verilen kararların hayata geçirilmesi anlamında oldukça önemlidir. Derinlerde yatan PSİKOLOJİK BİR ETKİNİN KÖKTEN ÇÖZÜLMESİ açısından güçlü bir enerji verecektir. Uzun süredir var olan fiziksel ve ruhsal sorunların çözümüne yönelmek, zararlı alışkanlık ve bağımlılıkları bırakmak açısından çok uygundur.

Ay/Jüpiter 60’lık açısı ilahi iradenin desteği ve bolluk, bereket ve şans enerjisinin akışına işaret ediyor. Başak/Yengeç aksı kökten gelen bilinçaltı sorunların çözümüne yönelik ŞİFA çalışmalarına başlayabileceğinizi anlatıyor. Duygusal ve Fiziksel beslenme şeklinizde önemli bir değişiklik ortaya çıkacaktır. Araz olan pek çok durumun Rabb’in Şafi esması gereği ŞİFA bulacağını söylemek mümkündür. KANSER hastalarıyla ilgili Allah’ın tüm şifa enerji kanalları açılmış durumdadır. Kuddüs olan Rabb’in ŞAFİ ismiyle işaret ettiği her türlü hastalık Kerim olan Hayy enerjisiyle şifaya kavuşacaktır BİİZNİLLAH… Bitkisel ve alternatif tedavi yöntemlerinde şifa veren bitki yada uygulamalar bulabilirsiniz.

Ay/Güneş 120’lik açısı eril ve dişil enerjilerde RAHMAN ve RAHİM olan Allah’ın kuvvelerinin dengelenmesini anlatıyor. Ruhsal ve Fiziksel dengelenme kadın-erkek, yönetici-çalışan vs… gibi ilişkilerde uyumlu akışa işaret ediyor. Uzun süredir talep etmek istediğiniz bir durumu yetkili kişiler aktarabilir, destek görebilirsiniz. Başak/Boğa aksı iş hayatında meydana gelecek BAŞARI ve KARİYER anlamında Rabb’in Rezzak olan kuvvesinin Malikü’L Mülk ve Kayyum olan Ganiyy esmasıyla aşikar olacaktır. Keyifli ve huzurlu enerjiler var.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin