12 Nisan 2014 Cumartesi

KALBİNİ RAUF OLAN VEDUD’LA ARINDIR


Ay Başak Burcu’nda hareket ediyor… Detay, titizlik, işlevsellik gerektiren konulara yönelmek için uygun etkiler var. Evinizi, bahçenizi, iş yerinizi düzenlemek için etkiler çok uygun. Detay gerektiren bir işe başlayabilir, fiziksel sağlığınıza özen gösterebilirsiniz. Zihinsel anlamda duygulardan uzak mantıksal bir işleyişe saplanıp kalmak mümkündür. Bağırsak, mide hassasiyeti görülebilir.

Ay/Pluton 120’lik açısı güçlü destekler göreceğimize işaret ediyor. Başak/Oğlak aksı işleyen rutin ve sıkıcı hale gelmiş bir durum, olay yada sistemin köklü DÖNÜŞÜM enerjisine işaret eder. Hayatımızda sürekli ve rutin hale gelmiş bir sorunun çözümü için harekete geçebiliriz. Bu enerji kollektif bir yıkımın sonunda yeniden vücuda gelen güçlü bir YENİDEN YAPILANDIRMA etkisidir. Darr kuvvesinin zorlayan, kısıtlayan enerjisinin Kahhar suretinde öldüren, bitiren ve tüketen etkisiyle yeniden hayata yeniden HAYY diyen ruhsal ve fiziksel enerjinin ortaya çıkmasıdır. Bu etkileşim sağlam ve kalıcı karar vermek için uygundur.

Venüs/Neptün kavuşum açısı ilişkilerde ŞİFA enerjisi yaratacaktır. Rahim olan Allah’ın adıyla Hayy olacak Vedud kuvvesinin Kuddüs sıfatıyla arınarak KALBİ KANALIMIZI evrensel sevgiyle bağlantıya geçireceğini söyleyebilirim. Kalp gözümüz Cennet Bahçeleri’ni seyretmeye başlayacak. Karşımızdaki kişileri Cennet Gözlükleri’nden ezel ve ebedi olmayan Allah’ın TEKLİK sıfatıyla seyreylemeye başlayacağız. Seyir etmenin sonsuz kaynağından aslımızı seyretmeye başlarken Kuddüs Ruh’un ilahi aşkla yeniden SEVGİ RUHU’nu doğurmasına şahit olacağız. Bu etkileşim ‘AŞK’ kanalını aktif hale getireceğinden Rabb’in Halim ve Rauf esmaları sebebiyle ebedi MERHAMET ve ŞEFKAT kapılarını aralayacaktır. Kalbimizin pası sonsuz kaynağın ışığıyla temizlenmeye başlayacak. Dua ve manevi çalışmalara yönelerek kalbinizi Rabb’in şifalı kaynağıyla yıkamanızı öneririm.

Ay/Satürn 60’lık açısı sağlam, kararlı ve ciddi adımlar atacağımız etkileri anlatır. Başak/Akrep aksı iş ve özel hayatımıza düzen ve disiplin getireceğimiz etkiler yaratacaktır. Ruhsal ihtiyaçlarımızı net şekilde gözlemleyebiliriz. Derinleşme, meditatif çalışmalar ve dua etmek için muazzam bir etkileşim var.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin