23 Mart 2014 Pazar

GÜNEŞ'iN GÜNÜNDE GÜNEŞ GİBİ PARLAYIN


Ay Yay Burcu’nda harekete ediyor… Bilgi, öğrenmek ve seyahat etme isteğimiz yoğunlaşacaktır. Evrensel genişlik, bilginin yayılması ve hazmedilmesi sürecinde olduğumuz zamanlardır. Din, felsefe ve inançlarımızı sorgulama eğilimleri ortaya çıkar. Enerjik hissettiğimiz zamanlar olduğundan hareket etme temayülümüz artacaktır.

Ay/Mars 60’lık açısı hareketli ve enerjik etkiler verecektir. Yay/Terazi aksında meydana gelen bir etkileşim olduğundan ilişkiler, hukuk, ve yasal konularda çok fazla hareketlilik olacağına işaret eder. Evrensel bilgelik tüm sosyal ilişki ağlarımız üzerine yansıyacaktır. Aynı zamanda hareket enerjisi yüksek olduğunda spor ve egzersiz yapmak için uygun etkiler vardır. Acele ve düşünmeden davranışlarda bulunmayalım ve FANATİK davranış biçimlerinin bizlere zarar(Mars) vereceğini her zaman aklımızda bulunduralım. Açık havada yürümek, sağlıklı ve besleyici gıdalar tüketmek bu enerjinin olumu akmasına yardımcı olacaktır.

Ay öğleden sonra AÇISIZ tabir ettiğimiz bir şekilde hareket edeceğinden bugünü YENİ şeylere başlamadan geçirmekte fayda vardır.

Pazar Günleri GÜNEŞ tarafından yönetilen etkilere sahiptir. Gökyüzünde Güneş’in Koç Burcu’nda hareket ettiğini düşünürsek fiziksel sağlığımız için planlamalar yapabilir, iş ve girişimlerimizle alakalı projeler üretebilir ve tasarlayabiliriz(Ay Boşluk’ta olduğundan plan ve proje yapmak fakat uygulama için Ay’ın etkinleşmesini beklemek uygundur) Aynı zamanda Ay’ın Yay Burcu’nda olması sebebiyle yabancı kültürler, diller ve uluslar arası ticaret faaliyetleri, reklam ve pazarlama, akademik, hukuksal ve siyasal konularda fikir alışverişinde bulunmak, eğlenceli aktiviteler için çok uygun etkiler olduğunu söylemek isterim.

Hafıd, Fettah, Rauf ve Malikü’l Mülk esmalarını okumak enerjiyi dengelemek adına uygun olacaktır.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.       

Sevgiler,

Güçlü Metin