8 Şubat 2014 Cumartesi

MAVİ

Ay İkizler Burcu’nda hareket ediyor… İletişim, haberleşme ve yazışmaların artacağı etkiler var. Sosyal medyanın aktif olarak kullanılacağını söyleyebiliriz. Sinir sistemi hassaslaşabilir. Merkür Rx etkisiyle iletişimde aksilikler yaşanabilir. Mail, yazışma ve sözleşmelerinizi kontrol ediniz. Yanlış anlaşılmalara karşı temkinli olun. Bronşlarımızla ilgili sorunlar yaşanabilir. Mavi rengi hayat alanınızda bolca kullanın. Bilgisayarınıza mavi renkte masa üstü koyabilir, mavi fular takabilir yada mavi t-shirt giyebilirsiniz. Hatta mavi renkte bir dairenin içerisinde olduğunuzu imgeleyebilir, iletişim alanıyla ilgili çakranızı aktive edebilirsiniz. Ya Fettah ve Ya Basıt esması size yardımcı olabilir.
Ay/Merkür 90’lık açısı iletişim alanında sorun yaratabilir. İkizler-Balık aksı zihinsel faaliyetlerde durağanlaşmaya sebep olacaktır. Fikir ve kararlarda bulanıklaşma etkisi yaratabilir. Yanlış anlaşılmalara müsait etkiler var. Ağzımızdan çıkana dikkat etmek gerekiyor!
Güneş/Neptün 90’lık açısı dağılma, kafa karışıklığı ve hayal kırıklığı etkisi yaratabilir. Bağımlılık yaratacak şeylere karşı temkinli olunuz. Aşırı hassas hissedebilirsiniz. Anlık duygusal tepkiler verebilir, yanlış kararlar alabilirsiniz. Bu etkiyi olumlu şekilde kullanabilir; kollektif bilinçaltıyla temasa geçebilirsiniz. Acılara duyarlı bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Sadaka vermenizi öneririm. Tüm sistem alış-veriş enerjisi içerisinde hareket eder.
Ay/Uranüs 60’lık hayatımızda sürpriz gelişmelere işaret ediyor. İkizler-Koç aksı iletişim, haberleşme ve sosyal medyanın yoğun olarak kullanılması noktasında etkiler getiriyor. Entelektüel sohbetler, sıradışı aktiviteler için etkiler var. Sosyalleşebilir, insanlarla iletişime geçebiliriz.
Mavi bir kanat çırpar ruhum semalara… Huzur, sevgi ve barış mavi gökyüzünden hayatlarımıza akıtır. Rabbin aydınlık enerjileri hepimize anlayış ve idrak getirsin…
Ülke haritamız açısından bakarsak; gizli konular, hastaneler, hapishanelerle ilgili konuların gündeme geleceğiniz anlatıyor. Dedikodu, can sıkıcı ve asparagas haberler alabiliriz.
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Sevgiler,
Güçlü Metin
 
Dua ve Zikir hakkında detaylı bilgi için:
Sayın Ahmed Hulusi’nin ‘Dua ve Zikir’ kitabına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz