11 Şubat 2014 Salı

DUYGUSAL VE FİZİKSEL ŞİDDET VAR, TEMKİN ZAMANI!

Ay Yengeç Burcu’nda hareket ediyor… Kökler, atalar, aile ve geleneklerin vurgu kazanacağı etkiler var. Zira Yengeç kollektif bilinçaltından gelen genetik miraslarla ciddi şekilde etkilidir. Duygusal reaksiyonları atalarımızdan getirdiğimiz genetik duygusal birikimle dışa vururuz. Güvenlik, emniyet, vatan, millet bütünlüğü önem kazanır. Kadınları temsil eden Ay etkisinin değişkenliği sebebiyle ‘duygusal ve hormonel’ değişimler ağırlık kazanır. Ülkemiz topraklarında şehit olmuş, yaşamış tüm atalarımız adına dua edebilir, onların koruyucu enerjilerini üzerimizde hissedebiliriz. Toplumsal yardımlaşma için uygun etkiler vardır. Anne, kadın temaları ağırlık kazanacaktır. Aşırı yemeye düşkünlük kilo problemlerine sebebiyet verebilir. Mide rahatsızlıklarına karşı temkinli olun.
 
Ay/Uranüs 90’lık açısı ani tepkiler, sıradışı çıkışlar ve gergin enerjilere karşı temkinli olmakta fayda var. Yengeç-Koç aksı aile içi tartışmalar, duygusal çalkantılar, gerilim ve sebepsiz, ani, kırıcı tepkiler konusunda bizleri uyarıyor.
Ay/Pluton 180’lik açısı saldırı, baskı, şiddet konularını gündeme getirecektir. Üzerimizde duygusal anlamda çok ciddi baskı hissedebilir hatta kadınlara şiddet haberleri duyabiliriz. Geç saatlerde hanımların dışarı çıkmasını uygun görmüyorum. Taciz, tecavüz, cinsel istismar konuları yaşanabilir, ALLAH korusun. Yengeç-Oğlak aksı var olan yapının sarsılması, yıkılması noktasında ciddi dönüşümlere işaret ediyor.
Ay/Venüs 180’lik ilişkilerde gerilme, tartışma ve yol ayrımını beraberinde getirebilir. Karşımızdaki kişilere karşı kırıcı davranışlar sergileyebiliriz. Aile içi ilişkilerde bozulma, ani bir kararla evi terk etme kararı alınabilir, ruhsal huzursuzluk etkisi ortaya çıkacaktır.
Ay/Jüpiter kavuşum etkisi olması ise, tüm bu etkileri iyicil değil ‘olumsuz’ yönde etkileyecektir. ABARTI etkisi getirecektir. Tüm davranışlarımızda aşırı abartılı, sınırları bilmez ve fanatik bir davranış modeliyle davranarak karşımızdaki ve kendimize zarar verebiliriz, TEMKİN zamanlarındayız.
Tüm bu etkileşim BÜYÜK KARE açısını oluşturacağından günün genelinde ZOR ve BASKICI enerjiler KAHHAR ve CEBBAR esmasını aşikar edecektir. Bu etkilerde Ya Halim ve Ya Vedud esması çekmek hayırlı olacaktır.
‘La ilaha illa ente Subhaneke inniy küntü minezzalimiyn’ duasını okumak gün içinde hayırlı olacaktır.
Ülke haritamız açısından baktığımızda halk arasında huzursuz ve gergin enerjiler açığa çıkabilir. İç karışıklık, fikirsel ayrılıkların ortaya çıkartacağı gruplaşma sorun yaratabilir. Ayrıca, boşanma davalarında ciddi artış ortaya çıkabilir. Finansal bir krizin ilk sinyalleri bugün ortaya çıkabilir. Sağlık konusunda temkinli olmakta fayda var. Cinayet, kaza ve cinnet haberleri gündemi oluşturabilir. Doğa olaylarında sıkıntılı haberler alınabilir.
Finansal konularda aşırı harcama, ödemeler, vergi ve miras konuları gündeme gelebilir. Muhasebenizi iyi tutun, temkinli olun, yeni olan hiçbir işe başlamayın. TEMKİN TEMKİN TEMKİN…
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Sevgiler,
Güçlü Metin