15 Şubat 2014 Cumartesi

ASLAN DOLUNAY SORUYOR: NEDEN YARATILDIN?

Yeni bir dönemi kapattığımız, etkilerin yoğun olarak açığa çıktığı ASLAN DOLUNAY’ı… İstanbul Saati ile 01.54’de meydana gelen DOLUNAY enerjisi zorlayıcı enerjileri beraberinde getirirken sağlam ve ciddi kararları hayat alanımıza çekmemiz gerektiği konusunda uyarıda bulunuyor. Dolunay Anı’na göre çıkartılan haritanın genel etkilerini inceleyelim. Anın yükseleni Yay Burcu; vicdan, ilahi temalar, felsefe ve bilginin önemi açıkça vurgulanıyor. Dolunay’ın etki edeceği konular yine Yay Burcu teması ile özdeşleştirilen bazı metinlerde TANRI’nın EVİ olarak ifade edilen 9.evde meydana geliyor. Şimdi burada çok önemli bir etkileşim var. İLAHİ BİLGİ’nin insanlar tarafından ortaya çıkartılmaya başlandığını, evrensel mit ve dinlerin birliğini ve NEDEN YARATILDIM? sorusunun cevaplarına ulaşmak için tüm İNSANLIK olarak harekete geçileceğini özellikle söylemek mümkündür. Zira Aslan enerjisi açıklık, netlik ve şeffaflık getirecektir. BEN dediğimiz RUHSAL ENERJİ’nin sahne önünde yaratılış amacını gerçekleştirmek için kendini ortaya koyması olarak ifade edilir. Yine Dolunay Evi’nin yöneten Güneş’in Kova Burcu’nda 3.evde yerleşimiyle. Eğitim, öğretim, evresensel bilginin geniş kitlelere eğitici bir uslupla yeniden düzenlenerek yayılacağını gösteriyor. Dikkat edilmesi gereken unsur Merkür Rx etkisiyle yarım kalan, tamamlanmamış, anlaşılmamış bilginin zihinden(3.ev) fiziksel aleme doğru görünür hale geleceğini gösteriyor. Satürn enerjisi 12.evden GEÇMİŞ HESAPLARIN bedellerinin ödenmesi koşuluyla bu yapılanma ve bilgilenmeye ulaşılacağını anlatıyor.
 
Dolunay Anı haritasında Ay/Mars 60’lık enerjisi harekete geçirici, kışkırtıcı ve ilişkiler yoluyla başlayan bir arınma, temizlenme sürecine ışık tutuyor. 11.evden gelen Mars desteği umutların, dileklerin kabulü ve bu Dolunay Etkileri’nin MÜCADELE ederek geleceğini gösteriyor.
Ay/Satürn 90’lık etkisiyle YENİDEN YAPILANDIRMA, GEÇMİŞ HESAPLAR gündemde olacaktır. Samimi olmayan, riyakar, Zan Ederek ortaya koyduğumuz her türlü hareket ve durum bizleri zorlayacaktır. 12.evden gelen bu açılanma Allah’ın İrade sıfatını açığa çıkartarak bu samimiyetsiz enerjiyi hastalık, depresyon yada kayıp enerjisiyle ŞAFİ esması gereği ŞİFALANDIRICAĞINI anlatıyor. Geç olmadan YÜZLEŞİN kendinizle…
 
Ay/Güneş 180’lik Eri-Dişil enerjilerde dengesizlik meydana geleceğinden ilişkilerde bozulma enerjisi ortaya çıkabilir. Yönetici, otorite pozisyonunda olan kişilerle sorunlar ortaya çıkabilir. Zıtlaşma, karşıtlık bu enerjinin dışa vurum şeklidir. İnatlaşma, karşı çıkma, gerilim yerine tevekkül ve teslimiyet enerjisini ortaya koymak doğru olacaktır. Bu enerji Rahman ve Rahim enerjisinin dengesizliği anlamına geldiğinden BÜTÜNLEŞME anlamı taşır. Bu iki esma zaten TAM ve BÜTÜNLÜK içerisindedir. Bizler yaşam içerisinde edindiğimiz yanlış inanç ve tecrübeler sonucu İKİLİK yaratırız. Bu karşıtlık BİR’LİĞİN farkına varmak için muhteşem bir şans verebilir. Örneğin; ters olan karşınızdaki değil çünkü karşınızdaki zaten SİZ’siniz! Bu bakış açısı EVRENSEL BİRLİK bilincine ulaşmak noktasında yardımcı olacaktır.
 
Satürn enerjisi yoğun olarak ortaya çıktığından Rabb’in Ed Darr, Ya Sabır ve Ya Kahhar esmaları aşikar olacaktır. Hiçbir enerji kötü, olumsuz değildir; sadece insani bakış açımız ve farkındalığımız nispetinde yaşadığımız kısıtlanma enerjisinin yoğunluğu değişecektir.
 
Allah’ı nasıl görüyorsun? Aslolan soru burada başlıyor! KORKULACAK bir öcü mü? Yoksa ŞEFKATİYLE seni saran sahiplenen bir enerji mi? Yada tüm ZENGİNLİK enerjisini özünde barındıran bir yaratıcı mı? Öten de mi algılıyorsun? Yoksa seni CEZALANDIRAN bir Tanrı’n mı var? İşte tüm bu soruların cevabı İnsani Gerçekliği yaratım sürecinde karşımıza çıkan ZAN ettiğimiz Tanrı inanç kalıplarının fiziksel alemde bizlere yaşatmış olduğu ZAN EDİLEN algısal gerçeklerdir.
Tüm bu kalıpları yıkarak ALLAH’ı ötende değil; özünde hissetmelisin ki; özünden sana uzanan o ŞEFKATLİ eli tutabilesin… Dolunay’ın vurguladığı en önemli gerçek: ALLAH, YÜCE YARATICI, YEHUDA, BUDA, EVRENSEL ENERJİ yada neye inanıyorsan(!) İNANDIĞIN DUYGU DURUMU İLE SINANACAKSIN! SONRA DÖNÜŞTÜRÜLECEK ve ÖZ GERÇEĞİ’NE ULAŞACAKSIN! ÖZ GERÇEK NE İSE O’NA DOĞRU GİDECEKSİN KAÇIŞ YOK MÜKEMMEL BİR EYLEM PLANI VAR SADECE… Rabb’im SENİ SEVİYORUM, SENİ SEVİYORUM, SENİ SEVİYORUM… TESLİM OLDUM… BEN YADA SEN NE FARKEDER? TEK GERÇEK ‘O’…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim…
 
Sevgiler,
Güçlü Metin