16 Ocak 2014 Perşembe

YENGEÇ DOLUNAY'I: GEÇMİŞ ŞİFALANIYOR

Tüm duyguların, üstü örtük gerçeklerin gün yüzüne çıktığı Ay’ın ‘DOLUN’ halinin an haritasını hep birlikte inceleyelim. Herşeyin ÖZ’ün de yer alan MUCİZE dolu gerçekliği görelim…
 
Ay 25 derece 58 dakika Yengeç Burcu’nda ‘Dolun’ haline geçecek. Yükselen derecesine yerleşen Oğlak Burcu kökleşmiş, geleneksel ve eski sistemi anlatmaktadır. Satürn Akrep Burcu’nda MC noktasında yerleşerek iktidar, yöneticiler, lider konumdaki insanların ciddi bir sınavdan geçtiklerini açıkça gösteriyor. Akrep Burcu’nda meydana gelen bu etkileşim DÖNÜŞTÜRÜCÜ ve YIKICI etkileri beraberinde getirecektir. Olaylar, gizli kalmış konular aniden ortaya çıkabilir. Dolunay Yengeç Burcu’nda 7.evde yerleşiyor. İkili ilişkiler, ortaklıklar, açık düşmanlar aşikar olacaktır. Halk ve yöneticiler karşı karşıya gelebilir. Dolunay’ın Satürn’den sağlam bir 120’lik alması geçmişten gelen, üstü örtülmüş ve karma yükü olarak taşınan her türlü olumsuz durumun ortaya çıkmasıyla gelecek ŞİFALANMA etkisini açıkça gösteriyor. Bireysel hayatlarımıza yükleri bırakma ve yola devam zamanlarındayız. Eski, köhnemiş düşünce kalıplarının kökten sarsılacağını söylemek gerekir.
 
Dolunay’ın Burçlara Göre Etkileri
(Yorumları Öz, Yükselen ve Ay Burcunuz'la beraber okuyunuz)
Koç Burcu: Ev ve aileyle ilgili konular gündeme gelecektir. Geçmiş ve anılar daha çok düşünülebilir. Psikolojik problemlerin çözümü, bilinçaltı çalışmaları için uygun etkiler var
Boğa Burcu: Yakın çevre ve kardeşlerle iletişimin artacağı bir döneme giriyorsunuz. Kısa yolculuklar yapabilir, eğitime başlayabilirsiniz. İlgi alanlarınız üzerine yazı yazabilir, sohbet edebilirsiniz.
İkizler Burcu: Maddi ve manevi sahip olduğunuz konularda önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Yeteneklerinizi ortaya koyabilir, parasal kaynağa çevirebilirsiniz.
Yengeç Burcu: Duygusal etkilerin artacağını söyleyebiliriz. İnsanlara karşı duygusal ve özverili hissedebilirsiniz. Motive olmanız gerekiyor çünkü kendi yaptıklarınız ve çabanızla başarı sağlayabilirsiniz.
Aslan Burcu: Gizli konuların ortaya çıkacağını söylemek mümkündür. Yeni bir işe başlamak için uygun etkiler yok. Bu evrede içsel alana yönelmek, kendinle baş başa kalmak için uygun etkiler var.
Başak Burcu: Sosyalleşebileceğiniz aktiviteler içerisinde bulunacaksınız. Hayal ve dileklerinizi gerçekleştirmek ve somut bir zemine oturtmak üzere harekete geçebilirsiniz.
Terazi Burcu: Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Yöneticinize duygusal alınganlık sonucu çıkışlar yapabilirsiniz. Sosyal statünüzle ilgili gelişmeler yaşanabilir
Akrep Burcu: Rabbin varlığını yoğun olarak hissediyor olacaksınız. Hayatın anlamı üzerine düşünebilirsiniz. Hukuki konular, yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Seyahat etme isteği ortaya çıkabilir.
Yay Burcu: Metafizik, ökült konular ilginizi çekmeye başlar. Ölüm ve ölümötesi konulara merak salabilirsiniz. Ölüm korkusu yada takıntısı yaşayabilirsiniz. Borç, alacak, kredi ve vergi ödemeleriyle alakalı durumlar gündeme gelebilir. Derin araştırma ve inceleme için uygun etkiler var.
Oğlak Burcu: İkili ilişkiler ve ortaklıklar gündemde olacaktır. Bu alanda biraz temkinli olmakta fayda var. Çünkü Ay/Pluton’la irtibat kuracaktır. Bu da tehlikeli, bizi yoracak, üzecek kişileri hayat alanımıza çekme ihtimali demektir.
Kova Burcu: İş hayatı ve günlük rutin işler gündemde olacaktır. Sağlıkla ilgili hassasiyet, mide sorunları görülebilir. Zihinsel yorgunluk psikolojik rahatsızlıklara zemin hazırlayabilir. Sağlığa DİKKAT etmekte fayda var. İş arkadaşlarımıza empatik ve anlayışlı davranabiliriz.
Balık Burcu: Yaşam enerjisi yükseliyor. Romantik bir ilişki, güzel bir hamilelik haberi alabilirsiniz. Mutlu ve huzurlu hissedeceğiniz etkiler var. Duygusal anlamda mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin