21 Ocak 2014 Salı

NİYETİN GÜCÜNE İNAN

Sabah saatlerinde Ay Boşluk’ta ilerliyor… Yeni başlangıç yapmak ve karar vermek için uygun etkiler yok. Bu zaman dilimini yarım kalan işleri tamamlamak için kullanabiliriz.
Öğlen saatlerinde Ay Terazi Burcu’na geçiyor… İkili ilişkiler, uyum, denge ve ahenk hayat alanımızda önem kazanacaktır. Sosyalleşmek, insanlarla iletişim kurma ihtiyacı duyabiliriz. Moda, sanat, estetik konularla ilgilenebilir, evimizi dekore edebiliriz.
Ay/Güneş 120’lik eril ve dişil enerjilerde uyumlu akışa işaret ediyor. Kadın ve erkek ilişkilerinde dengeli, anlayışlı etkiler söz konusu. İş hayatında patron, yönetici ve otorite figürlerinden destek görebilirsiniz. Başarmak, kendini göstermek, ruhsal denge ve ahenk yakalamak için muazzam etkiler var. Dua etmek, meditasyon yapmak, Rabbin’den dilek ve talepte bulunmak için uyumlu enerjiler var.
Güneş, ALLAH’ın kendi ruhundan paylaştığı bir parçadır. Hepimizin bedenlerine bu ruhtan üflemiştir. Gerçek kuvvelerimizi Dünya üzerinde(Ay) yansıtabileceğimiz etkileri doğru şekilde değerlendirmek hayrımıza olacaktır. İstek, dilek ve taleplerimiz konusunda NİYET koyarak EYLEM PLANI oluşturmalı. İstek ve dileklerimizi öncelikle zihnimizde imgeleyerek ALLAH’a sığınmalı, taleplerimizi OLMUŞ kabul ederek, bu hissi yaşamalıyız.
Ülke haritasına bakarsak huzur, uyum ve dengeli etkiler söz konusu. Halkın kendi içerisinde sakin, huzurlu ve uyumlu duygular hissedeceğini söyleyebiliriz.
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Sevgiler,
Güçlü Metin