19 Ocak 2014 Pazar

MUTLU PAZARLAR

Ay Başak Burcu’nda hareket ediyor… Detay ve titizlik gerektiren işlerle ilgilenmek için uygun etkiler var. Maddi ve manevi arınma, temizlenme ve detoks yapabilirsiniz. Sağlık ve beslenme konusunda kendinizle ilgilenebilirsiniz. Diyete başlamak için gökyüzü DOĞRU ZAMAN sinyali veriyor.
 
Ay/Neptün 180’lik ilahi irade ile olan bağlantıları yükseltecektir. Rasyonel akıl ve ruhsal bilincin karşı karşıya gelmesi söz konusudur. Hareket ve tavırlarımızda yanılma, kafa karışıklığı, aşırı merhametli davranabiliriz. Bu etkiler kollektif bağlantının hayat alanımızdaki etkilerini açıkça gösterir. Bilinmezliğin içinde sadece kendimizin bulabildiği bir yol veya çözüm karşımıza çıkabilir. Anlaşmak, söz vermek yada yeni başlangıç için kesin karar vermeye müsait değildir. Dua, zikir, ibadet, meditasyon ve tefekkür için muazzam etkiler var.
 
İlaç ve gıda zehirlenmelerine karşı temkinli olalım. Hastalıklara karşı immune sistemi zayıflayabilir. Bağırsak ve mide sorunları yaşanabilir. Sebze ağırlıklı beslenmekte fayda var.
 
Ülkemizde etkilere bakarsak; iletişim ve haberleşmenin yoğun olarak yaşanacağını söyleyebiliriz. Komşu ülkelerle olan iletişim ve fikir alışverişinin artacağını söyleyebiliriz. Eğitimle alakalı haberler gündeme gelebilir. Kayıp, hastalık haberleri alabiliriz.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin