28 Ocak 2014 Salı

İÇE DÖN HUZUR BUL

Ay Oğlak Burcu’nda hareket ediyor… Ciddi, mesafeli, katı ve duyguları göstermekten imtina edebiliriz. İşimizle meşgul olabilir, disiplin göstermek gereken konulara yönelebiliriz. Ay Oğlak Burcu’nda hareket ederken süregelen yapıyı gözden geçirmek, uzun süredir sonuçlandırmaya çalıştığımız işlere yönelmek için uygun etkiler var. Kemik, deri, cilt ve dişlerde hassasiyet meydana gelebilir.
Ay/Neptün 60’lık merhamet, fedakarlık ve bütünsel sevgi temalarını hayat alanımıza getirecektir. Ay Oğlak; katı, ciddi ve duygulardan uzak yapısını yumuşatacak güzel bir destek alıyor. İlahi temalar ve maneviyata yönelmek, dua, tefekkür, zikir ve meditasyon için uygun etkiler var. Oğlak-Balık aksı birbirini tamamlayan enerjilerdir. Zira Oğlak Burcu mitolojide yarı Balık olarak tasvir edilir. Bu noktada insanı kısıtlayan ve sınırlayan enerjilerden Oğlak Burcu’nun dirayet ve sabrıyla çıkabiliriz.
Ay/Uranüs 90’lık sıradışı, ani gelişen ‘kollektif’ durum ve olaylara işaret eder. Bu etkileşim toplumsal, kitlesel psikolojiyi gösterir. Oğlak-Koç huzursuz, asabi ve saldırgan etkilere işaret eder. Toplumsal huzurun bozulacağı, devlet ve toplumun karşı karşıya gelebileceğini gösteriyor. Bireysel anlamda gergin ve anlık patlamalara meyil edebiliriz, temkinli olalım.
Ay/Pluton kavuşum enerjisi huzursuz etkileri daha da arttıracak. Özellikle hanımların temkinli olmasını öneririm. Zira kadınlara zarar gelebilecek etkiler var. Taciz, tecavüz, saldırı söz konusu olabilir. Hepimiz açısından akşam saatleri bu etkileri tefekkür ve derin düşünme tekniklerini kullanarak geçirmemiz hayırlı olacaktır. Psikolojik olarak ‘ruha’ yabancılaştığımız etkiler var. Ruhsal anlamda kendi içimize dönerek ruhumuzu irdelemek, dönüştürmek iyi olacaktır.
Ülke haritamız açısından diplomatik ve hukuksal konular gündeme gelebilir. Evlilik ve ilişkilerde bozulmalar gündemde olacaktır. Yöneticiler, otorite konumda olan kişilerin ciddi hukuksal, siyasi sorunları huzursuzluk yaratacaktır.
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Sevgiler,
Güçlü Metin