26 Ocak 2014 Pazar

'BİTTİ’ DEMEDEN ÖNCE BEKLE...

Ay Yay Burcu’nda hareket ediyor. Meraklı, hareketli ve enerjik hissedeceğiz. Gezmek, eğlenmek ve seyahat etmek için uygun zaman dilimleridir. Dini ve felsefi konularda araştırma, inceleme ve tefekkür edebilirsiniz.

Ay/Uranüs 120’lik şaşırtıcı, ani gelişen sevindirici durumlar yaşayabilirsiniz. Kollektif anlamda incelersek basın, yayın ve sosyal medya mecralarının fazlaca kullanılacağını söyleyebilirim. Yay-Koç aksı ani gelişen, hareketli ve eğlenceli etkileri beraberinde getirecektir. Macera, uzun seyahatler ve spor yapmak için uygun etkiler var.

Ay/Neptün 90’lık dağılma, kafa karışıklığı, hayal kırıklığı durumlarını yaşatacaktır. Ani kararlar almak için uygun etkiler yok. Biraz zaman verin, düşünün ve son kararı vermek için bekleyin. Beklentileriniz hayal kırıklığı yaratmış olabilir. Fakat duruma ‘her olanda bir hayır vardır’ noktasından bakmak iyi olacaktır. Yay-Balık aksı değişken, kararsız enerjiler var. Vicdan ve merhamet duyguları güzeldir. Doğru yer ve zamanda kullanılırsa! İnandığınız değerlerin yıkılması hayrınıza olacaktır merak etmeyin.

Ülke genelinde sosyal güvenlik güçleri, polis ve memur haberleri duyabiliriz. Uranüs etkisiyle kollektif hareketler, yürüyüşler meydana gelebilir.

Sondördün etkisinde olduğumuz Ay’ın kapanmakta olduğu zamanlardayız. Bu evrelerde BIRAKMA enerjisi yüksektir. Hayatınızda vazgeçmek, bırakmak, yanlış giden bir sorunun bitişi noktasında sağlam adımlar atabilirsiniz. FAKAT BUGÜN DEĞİL, BİRKAÇ GÜN BEKLEMENİZİ ÖNERİRİM!

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,
Güçlü Metin