21 Aralık 2013 Cumartesi

VENÜS RETROSU


Ay Aslan Burcu’nda hareket ediyor hareketli, eğlenceli, enerjik bir Cumartesi günü geçiriyor olacağız. Zira günün genelinde Ay Boşluk’ta ilerliyor olacak. Ay Boşluk’ta hareket ederken yeni bir işe başlamak, karar almak, yeni yol ve yön çizmek için doğru zaman dilimlerinde olmayacağız.

Venüs gece geç saatlerde Retro hareketine başlayacak. Bu sebeple bu mevzudan bahsetmek yerinde olacaktır. Venüs ilişkiler, hayattan aldığımız zevkler, para kazanma şeklimizi bizlere anlatır. Estetik, moda, güzellikle doğrudan ilişkilidir. Bir haritada Venüs incelenirken kişinin hayattan aldığı tat ve lezzeti direkt olarak görebiliriz. Venüs gezegeni şuan Oğlak Burcu’nda hareket ediyor. Oğlak Burcu ciddiyet, sorumluluk, mesafe ve soğukluk olarak nitelenebilir. Soğuk ve Kuru nitelikte bir burç olduğundan hayata karşı kapalı, depresif, duygusal olarak arınmış bir yapı sergiler. Kuru yapısıyla eğilip bükülmeden KIRILABİLİR. Venüs sıcak ve nemli bir gezegen olarak bu burca yerleştiğinde misafir olduğu evin tüm gereklerini yerine getirmek mükellef olacaktır. Dolayısıyla hayattan keyif alamayan, mesafeli, planlı ve organize hareket edecektir. Bu sebepten Venüs Oğlak Burcu’nda hareket ederken İLİŞKİLER konusunda mesafe, ciddiyet, planlı ve keyifsiz bir süreç başlar. Keyif aldığımız zevkler yerini SORUMLULUK duygusuna bırakır. Bu sürecin iyi yanı ise; sorumsuz, ciddiyetsiz ve devamı olmayan ilişkileri testten geçirir.

Bu gece itibariyle Venüs’ün Retro hareketine başlaması olumsuz bir nitelik gibi görünse dahi İLİŞKİLER noktasında problemleri(varsa) yeniden gün yüzüne getirecektir. Estetik müdahale ve görünümle ilgili değişimler olumsuz sonuç getirecektir. Retro hareketler gezegenlerin daha içsel ve ruhsal düzlemde hareket etmesine sebep olur. Yani Türkçe meali; Venüs Oğlak Burcu’ndaki mesafeli, ciddi ve keyifsiz sürecini daha yoğun bir şekilde yaşayacaktır bu zaman diliminde.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,
Güçlü Metin