25 Aralık 2013 Çarşamba

TEMKİN ZAMANI

Ay Terazi Burcu’nda hareket etmeye başlıyor. Politika, denge, uyum bu etkileşimin aydınlık yüzünü temsil ediyor. Karanlık ve uyumsuz açılarında uyumsuz, dengesiz, huzursuz ve saldırgan etkiler mevcut olacaktır.
 
Mars’ın Terazi Burcu’na geçişi İLİŞKİLER anlamında uyumsuz enerjileri beraberinde getiriyor hem bireysel hem ülkemiz haritası açısından. Zira bugün çok önemli bir açılanma oluşacak. Hem Ay ve Mars kavuşacak hem de Mars-Uranüs 180’lik açısı meydana gelerek Türkiye ve Dünya’da hareketli zamanlar yaşanacağını gösteriyor. Toplumsal eylemler, anarşik hareketler, isyan ortaya çıkıyor. Muhalefet ve iktidar birbirine düşebilir. Düşüncesiz ve toplumsal huzurun bozulacağı ani çıkışlar meydana gelebilir. Uranüs ANİ ve KİTLESEL etkileri olan bir gezegendir. Mars’la böylesine bir etkileşim DOĞAL AFETLERİ tetikleyeceği gibi toplumsal CİNNET olaylarını ülkemiz gündemine taşıyacaktır. Biliyorum! Olumsuz şeylerden bahsediyorum çok üzgünüm :( Gökyüzünün bu etkileşimi ay sonuna kadar devam ediyor. Astrolog olarak görevim sizleri bu anlamda UYARMAK ve TEMKİN çağırısında bulunmak.
 
Neler Yapabiliriz?
 
Olaylara anlık ve düşünmeden TEPKİ vermeyelim
 
Saldırgan ve üzerimizde baskı unsuru oluşturan kişiler aynı tepkiyle yaklaşırsak o kişiden farkımız kalmaz, biz anlayış gösterelim. Bizde eksik olanı göstermekle görevli karşımızda bu tarz davranan kişiler
 
Düşüncesiz şekilde toplum huzurunu bozacak eylem ve tavırlardan uzak duralım
 
Mars enerjisi HAREKETE GEÇ komutu verir. Hiçbir enerji KÖTÜ değildir! Bu etkiyi egzersiz yaparak açığa çıkartma yoluna gidebiliriz. Örneğin: Bir tartışma esnasında kırıcı bir söz etme ihtimaliniz varsa konuşmayın ortamı terk edin ve evinize birkaç durak önce araçtan inerek yürüyerek yada koşarak gidin.
 
Bu hafta çevrenizde Mars enerjisiyle uyumlu olan ‘kırmızı’ ve ‘mavi’ objeler, takılar bulundurabilirsiniz. Bu da sembolik anlamda Mars enerjisini nötrolize edecektir.
 
Dua, tefekkür, zikir ve meditasyon yapmak hem ruhunuza hem BİRLİK ilkesi gereği tüm Dünya’ya barış, huzur ve güzellik getirir.
 
Gün içerisinde Ay-Güneş 90’lık öğle saatlerinde aktive olacaktır. Bu etkileşim eril-dişil enerjilerin dengesizliği sonucu ilişkilerde ani kopma, anlayışsızlık ve otorite figürleriyle çatışma gibi gibi sonuçlar doğurabilir. Uyum ve dengeyi elden bırakmayalım. Güneş’in Ruh’umuz olduğunu, saf ve temiz bir enerji olduğunu asla UNUTMAYALIM! Kalbi düşünceler karartır, temiz ve aydınlık düşünceler her daim kalbi ak ve pak tutar. Kötü, pis, olumsuz nitelediğimiz kişi ve durumlara dahi sevgi, saygı ve dua yollayalım. Zira Rabbin merhamet ettiği kullara bizlerin Merhametsizlik etmemiz mümkün değil. Herkes hak ettiği şeyleri yaşar; İYİ yada KÖTÜ… Ne ektiysek O’nu biçiyor olacağız bu yıl ve sonrasında…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Mars’ın Terazi Burcu’nda etkileri başlıklı yazılarımı merak edenler, yeniden okumak isteyenler için:

Mars’ın Terazi Burcu’nda GENEL etkileri başlıklı yazım:
http://guclumetinleastroloji.blogspot.com/2013/12/mars-terazi-burcunda-hareket-ederse.html

Mars’ın Terazi Burcu’nda Hareketi-Burçlara Göre Etkileri-başlıklı yazım:
http://guclumetinleastroloji.blogspot.com/2013/12/mars-terazi-burcunda-burclara-gore.html

Sevgiler,
Güçlü Metin
http://guclumetinleastroloji.blogspot.com/