28 Aralık 2013 Cumartesi

RAB BEYNİMİZE FORMAT ATIYOR

Ay Akrep Burcu’nda hareket etmeye başladı. BIRAKMAK istediğimiz kötü huy, alışkanlık, geçmiş yaşamdan getirilen hatıralar, kişiler gibi her türlü bize negatif etki veren konuyu arkada bırakma zamanıdır. Bu evre mistik, okült çalışmalar için muazzamdır. Zira derinlik kazanacağımız, içimizdeki sıkıntıyı dönüştürüp güçleneceğimiz zaman dilimidir. Ruh deneyim kazandıkça yeniden şekilleniyor. Ruhun deneyim sahalarını tanıyabiliriz.
 
Güneş-Ay 60’lık açısı eril-dişil enerjilerin dengeli akışını gösteriyor. Erkek ve kadın ilişkilerinde uyum ve destek sağlayabiliriz. Bünyemiz güçlenebilir. Güneş yaşam enerjisini sembolize eder. Ay’la destekli olduğunda fiziksel sağlık anlamında olumlu etki sağlar. Ruhsal tekamül akışında BİR enerjisinin Dünyasal düzlemde ortaya çıkışının rahat olacağını gösterir. Başarmak, parlamak ve ön plana çıkabilmek için DÖNÜŞTÜRMEK, BIRAKMAK durumunda olduğumuz konuların FARKINDALIĞI için uygun enerjileri ön plana çıkartır. Oğlak-Akrep aksında meydana gelen bu etkiyle devlet ve siyaset alanında yeni yapılanmalar ortaya çıkacaktır. İşlemeyen ve noksan olan alanlarda iyileşme yoluna gidilebilir. Yönetici ve otorite figürleri toplumsal baskılanmayla karşılaşarak yönetim şekillerinde düzenlemek, aksayan yönlere yeni bir format atma yoluna gidebilirler. Bu etkileşim bireysel bazda bizim kendi bilgisayar programımız olan beynimize FORMAT atmamız şeklinde ortaya çıkartılabilir. Beyin gelişimi ruhun gelişmesine olanak sağlayacaktır. Bu etkiyle bir kişinin gelişimi bir çok insana ALLAH’ın BİRLİK etkisiyle tesir edecektir.
 
Ay-Merkür 60’lık İLETİŞİM konusunda rahat bir akışa işaret ediyor. Yazılı, sözlü her türlü konuşma, sözleşme, anlaşma için uygun etkiler mevcut(en azından bugün). Ülke genelinde uzun süredir devam eden ve yine devam edecek konulara minik bir ES verildiğini söyleyebilirim. İç aleme dalmak, derinleşmek ve düşünmek için uygun etkiler var. Tefekkür, dua, meditatif çalışmar ve zikir yapabilirsiniz. Bu evrede DIŞ olanı BIRAKARAK, iç olana BAKMAK uygundur. Kendi ÖZ enerjimizle irtibat kurabiliriz.
 
Jüpiter-Ay 60’lık İLAHİ İRADE’nin kaynağından akan sonsuz merhamet enerjisini anlatıyor. Toplumsal vicdan ve enerjinin yükseldiği bir evrede olacağız. Araştırma, öğremek, gelişim için uygun etkiler var. Yengeç-Akrep aksında oluşan bu etkiyle kollektif bilinçaltı güçlü bir destek alacaktır. Adeta RABBİN toplumsal belleğe FORMAT atarak boşalan alana esma kuvvelerini dolduracağını söylemek mümkündür. Kısa süreliğine dahi olsa BÜYÜK SU ÜÇGENİ oluşacaktır. Dilek ve isteklerimizi ileteceğimiz kapılar açılacaktır. Dualarımızı BÜTÜNÜN HAYRINA edelim.
 
Ay-Pluton 60’lık güçlü desteklere işaret ediyor. Ruhsal, zihinsel gücün ortaya çıkacağını söyleyebilirim. Güç odağı kişilerden gelecek destekler olabilir. Akrep-Oğlak aksı toplum olarak güçleneceğimizi gösteriyor. Zorlu bir dönüşümün habercisi misali Pluton’la DÖNÜŞÜM için gereken gücü kalbimizde hissediyor olacağız.
 
Ay-Neptün 120’lik kollektif bilinçaltından gelen ilahi dokunuşa yeniden işaret ediyor. İhtiyacımız olan enerjiler yeni yıla girmeden zihinsel altyapımıza kodlanıyor. Dua ve tefekkür için akşam saatlerini mutlaka değerlendirmenizi öneririm. Zira iç derinlik sağlayarak bütünsel bir tamamlanma yaşamak olasıdır.
 
Ülke genelinde spor, sanat ve eğlenceli aktivitelerin vurgu kazanacağı bir gün olacağını düşünüyorum. Uluslar arası bir başarı haberi duyabiliriz. Genel anlamda ülke genelinde HUZURSUZ enerjiler var olsa dahi Cumartesi günü bu etkiler en minimum düzeyde seyredecektir.
 
Bütünün hayrına edilen duaların hayırdan hayır gelecek şekilde kabul olmasını dilerim. En güzele emanet olun…
 
Sevgiler,
Güçlü Metin