19 Aralık 2013 Perşembe

DİLEKLERİN KABULÜNÜ İSTEYENLER EL KALDIRSIN :)

Ay Yengeç Burcu’nda hareketine devam ediyor. Aşırı duygusal ve korumacı tavırlar sergileniyor olacak. Ay-Jüpiter kavuşum enerjisi günün en önemli gelişmesi olacak. Zira duygusal travmalar, geçmişten gelen birikmiş olumlu yada olumsuz her türlü durumun ani şekilde dışa aktarılması süreci söz konusudur. Ay geçmişle doğrudan ilişkilidir. Jüpiter ‘iyicil’ bir gezegen olarak Ay’la bütünlük kurması GEÇMİŞİN ŞİFALANMASI olarak yorumlanabilir. Aynı zamanda Yengeç Burcu ‘öncü’ kabul ettiğimiz bir yapıda olduğundan HAREKETE GEÇME enerjisini açıkça ortaya koymaktadır.
 
Ay Yengeç halkla doğrudan ilişkili bir temadır. Jüpiter hukuk ve vicdanla doğrudan ilişkili, sınırsız iyimserlik aşılayan bir gezegendir. Ay’la böylesine bir kavuşum haline geçmesi HALKIN VİCDANİ YARGISI anlamına gelebilir. Halk iyimser etkiler altında olacak, yargılarını adaletli bir yargı sürecinde verecektir.
 
Perşembe günü Jüpiter Günü olarak anılır. Bu sebeple Ay-Jüpiter kavuşumu dileklerin kabulü için yapılacak tefekkür ve çalışmalar için muazzam uygun zaman dilimlerine işaret ediyor.
 
Ay-Satürn 120’lik enerjisi yapmak istediklerimizi ortaya koyacak azim ve çalışma gücünü sağlayacaktır. Somut olarak gerçekleştirmek istediğimiz konulara başlayabilir, ciddi kararlar alabiliriz.
 
Yengeç-Akrep aksı içsel, derin ve bütünün hayrına mutlak bir temizlenmeye işaret ediyor. Gün genel anlamda ‘olumlu’ enerjilere sahip. Dua, tefekkür, ibadet ve dileklerimizi bütünün hayrına olacak şekilde Yüce Rabbimize iletelim. Sabah saatleri dua enerjisi için oldukça güzel etkilere sahip olacak.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin