23 Aralık 2013 Pazartesi

ANLAMAYI ANLA

Ganiyy olan, Rezzak olan, Muğni olan Yüce Rabbin adıyla başlamak isterim astrolojik analizime. Derya olur gönül akar yeryüzüne sığmaz taşar zihnime aklım… Yükselir semanın en yüksek yerine oradan seyreyler alemi yıldızlar aleminden… Ey bolluğun, bereketin ve huzurun Rabbi sen Yüce’sin, şahdamarımdan yakın, aslında BEN’sin… Benliğin ucundaki yolda yürürken karanlıktan beni çıkaran el’sin… Rahman ve Rahim varlığınla yaşarken tekrar tekrar Ba’s edip Yok’u Yok’ta bitirip Zaman denen var olmayan insan aklının yarattığı SONSUZLUK’ta yeniden VAR eden, yeniden ortaya çıkaransın… Sen mükemmelsin, sonsuzsun… Anlamayı anlamaya çalışıyorum her zerrende yeniden Nefes oluyor yeniden doğuyorum…
 
Ay-Güneş 120’lik ben dediğimiz varlığımızı rahatça ortaya koyacağımız zeminleri hazırlıyor. Eril ve dişil enerjiler uyumlu akışta… Başarılı olmaya müsait etkiler mevcut… Başak-Oğlak aksında meydana gelen bu etkileşim azimli çalışmayı sembolize ediyor. Rasyonel bir mantıkla hedef odaklı başarılar ortaya koyabilmek için etkiler ortaya çıkıyor. Güçlü ve otorite sahibi kişilerin desteğini görebiliriz.
 
Ay-Neptün 180’lik idealize ettiğimiz konularda ciddi hayal kırıklığı yaşama riskini beraberinde getiriyor. Kararlarımız bulanık, anlaşılmaz, aşırı fedakar bir noktada olabilir. Bağımlılık etkisi yaratan şeylere yönelebiliriz. TEMKİNLİ OLALIM! Bizleri uyuşturan ve hayat bağlarımızı kesen her türlü şey aslında gerçekleri görmemizi engellemekten başka bir şey yapmıyor. Her yol Hakk’a çıkar, hepsi sınav sadece tek gerçek olan iyi yada kötü fark etmez: O!
Ay-Pluton 120’lik güçlü kişilerden gelecek desteklere işaret ediyor. Aynı zamanda ruhsal bir güçlenme sürecini anlatıyor. Zira Pluton gereksiz, işe yaramayan her türlü şeyi elemine ederek hayatımızdan uzaklaştırır. Başak-Oğlak aksında meydana gelmesi sayesinde gündelik hayatımızda bize sıkıntı yaratan, zihnimizi meşgul eden, ruhsal anlamda tekamül yolumuzu tıkayan her türlü durumu ortadan kaldıracak gücü bizlere sunuyor. Ruh, yegane ve tek’tir. Bilincin arınması RUHSAL AMAÇ için doğru yola iletilmemize yardımcı olur.
 
BU HAFTA BOLLUK, BEREKET VE ŞİFA HEPİMİZLE OLSUN
 
En güzel emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin