28 Kasım 2013 Perşembe

İLİŞKİLERDE ‘UYARI’ LAMBALARI YANMAYA BAŞLADI… DİKKAT!!!


GÜNÜN TEMASI: İlişkiler
POZİTİF ETKİLER: Başarma isteği, meslek ve kariyer anlamında desteklenme
NEGATİF ETKİLER: İlişkiler ve ortaklık alanında agresyon, kargaşa ve öfke, ani sonlanmalar.
Ay Terazi Burcu’nda hareket ediyor. Denge, uyum, moda, sanat ve estetik hayatımızda önemli yer tutacaktır. İkili ilişkiler ve özel hayatımız ön plana gelecektir. Huzur ve denge arayışı söz konusudur.
 
Güneş-Ay 60’lık açısıyla eril ve dişil enerjilerde uyumlu bir akış söz konusu. Güneş, başarı temasıyla doğrudan ilişkilidir. Bu sebeple, başarı sağlayabileceğimiz ruhsal bir destek alacağımıza işaret ediyor. Zira, Ay ‘dünyevi’ olan nefs enerjisiyle bağlantılı olduğundan Güneş’in bu etkisiyle kendi yaratıcı enerjimizin yada yönetici, patron yada başarılı kişilerin desteğini alacağımızı gösterdiğini söyleyebiliriz. Ayrıca, Terazi-Yay aksında gerçekleşen bir etkileşim olduğundan yeteneklerimizi doğru şekilde PAZARLAMA kabiliyeti kazanacağımızı söyleyebilirim.
 
Ay-Pluton 90’lık baskı enerjisi yaratacaktır. İlişkiler konusunda aldanma riskine dikkat edelim. Çünkü, denge ve uyum sağlamak adına göz ardı ettiğimiz konular sorun yaratabilir. Terazi-Oğlak aksında oluşan bu etki İLİŞKİLERDE SORUMLULUK alma noktasında üzerimizde baskı yaratacaktır. Ortaklık, sözleşme, özel her türlü ilişki üzerimizde baskı oluşturacaktır. Karşımızdaki bizi zorlayacak, entrika ve yalan enerjisini ortaya koyacaktır.
 
Keyif aldığımız şeylerde abartılı BAĞIMLILIKLAR bazen Rabbin KAHHAR esmasının ŞAFİ esmasını açığa çıkarmasıyla şifa bulabilir. Şer’den gelen hayır! Örneğin; aniden şeker hastası olduğunuzu öğrenebilirsiniz!
 
Ay-Uranüs 180’lik zıtlaşma, ani karar ve bitişleri gösterir. Terazi-Koç aksında zorlayıcı etkileri beraberinde getirecektir. Hukuki sözleşmeler, evlilikler, ortaklıklar ve ilişkilerde ani gelişen can sıkıcı durumlar söz konusu olabilir.
 
Jüpiter-Venüs 180’lik tüm bu etkileri büyütecektir. İlişkilerde ‘BEN’ kelimesi çok fazla ortaya çıkabilir. Öncü burçlar arasında meydana gelen bu karşıtlık ANİ ve DÜŞÜNMEDEN harekete geçme durumunu hızlandıracaktır. Zira Mars-Venüs 120’lik bu etkiyi daha da güçlendirecektir. Tensel zevkler aşırılık halinde ortaya çıkabilir.
 
Bu etkiler ilişkinizde uzun süredir devam eden bir İHANET etkisini ayyuka çıkartabilir. Güvensizliğin güvenli ortamlarında uzun süre hareket ettiniz. Biraz sarsılıp kendinize gelmek gerekiyor olabilir. Venüs-Merkür ‘olumlu’ etkiler altında olduğunda bu enerjileri hafif hale getiriyor.  Ani karar almadan AN’da olmaya çalışın. Bazen ilişkilerde çok fazla ‘uyum’ sağlamaya yada yürümeyen bir ilişkiyi yürütmeye çalışırız. Karar alamadığımız noktalarda Rabbin şifalı elleri bizim adımıza evrensel yasaları NEDENSELLİK bazında ortaya koyar. Dönüştürür, değiştirir ve yeni bir form verir. Dikkati ve algıyı açık tutarak BAĞIMLILIK enerjisinden BAĞLILIK enerjisine geçişi makul ve farkındalıkla geçirmek temennisiyle…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Sevgiler,
Güçlü Metin