18 Mayıs 2015 Pazartesi

YENİAY BOĞA’DA: SON NEFES


Boğa Burcu’nda gerçekleşen 07.13’te gerçekleşen yeniay etkisiyle ölümden önceki SON NEFES anını yaşayacağız. Yeniay enerjisi doğanın uyku evresindeki haline benzer tam uyanmaya hazır fakat gözlerini dünya hayatına açmamış bir insanın halidir. Secde öncesi Rüku hali misali… Son nefes anı olarak nitelediğim ÖLÜM öncesi düzlemde hepimiz NEFS’TEN NEFESE geçeceğiz.

Yeniay Anı haritasını incelediğimizde yükselende İkizler Burcu’nu görüyoruz. Çok yönlü, esnek, pratik ve yüzeysel yaklaşımların sergileneceği, iletişim temasının yüksek olduğu etkiler var. Ülkemiz açısından bakıldığında medya, iletişim, haberleşme, yayıncılık ve eğitim konularında bazı can sıkıcı durumların ortaya çıkacağı görünüyor. Zira yükselen yöneticisi Merkür’ün 12.evde yerleşmesi bazı basın müntesibi kişilerin tutuklanma, kayıplara uğraması gibi konuların yaşanacağını gösteriyor. Toplumsal alanda kitlesel bazı ayrım ve polemikler gündeme gelecektir. Zihinsel samimiyetsizliğin, toplumsal ikiyüzlülüğün cezasını yaşayacağımız süreçlerden geçeceğiz. Aldanma, dolandırılma, kandırılma gibi bazı durumların ortaya çıkması olasıdır. Fikir adamlarından birinin ani kaybı ya da hastalık haberini alabiliriz.

Yeniay temasının gerçekleştiği Boğa Burcu’nun DÜNYEVİ ZEVKLER ve MADDİ konulara olan ilgisinin oluşturduğu enerjiyle BAĞIMLI olduğumuz her şeyden ŞÜKÜR ve HAMD etmeyi hatırlamak suretiyle KURTULUŞA ereceğimiz gösteriliyor. HAMD, yok’a da edilir; ŞÜKÜR varlığa… Var’eden O; Yok’eden O!

Geleneksel anlayışın RAHİMİYET kanalında beslemediği şuurun dönüştürülmesi gerekiyor. 12.ev’de gerçekleşen böylesine bir yerleşim olayların RAB yani tekamül ettiren bir çerçevede zuhur edeceğine işaret ediyor.

Maddeye olan BAĞIMLILIĞIN azlığı ölçüsünde RAB tekamülünde etkiler size teğet geçecektir. Sabit, kırılmaz, değişmez, rutin, hantal GERÇEKLİĞİN; ÇOK YÖNLÜ bir anlayışa evrilmesi söz konusu olacak… Anlayış ve İdrak perdesi aralanıyor; kolay mı? size bağlı(!)

ŞÜKÜR ve HAMD hali seni okyanusun ötesine geçirecek köprüyü inşa edecek; nasıl mı? Cevap sen(Ya)sin… Elif… Lam… Mim..

Bilmesen de bilmek; görmesen de görmek; DUA sen OL yeter…

Rahman ve Rahim arasında DENGE sağlamak için KANAL-I MUHAMMEDİYE bilincinde HİÇLİĞİN mertebesine varmak dileğiyle…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin

4 Mayıs 2015 Pazartesi

DOLUNAY AKREP'TE: 7 SANİYE


Dünya hayatı üzerinde yaşadığımız 7 saniyelik zamanın ne kadarını İDRAK ederek geçiriyoruz? sorusu Akrep Burcu’nda gerçekleşecek DOLUNAY enerjisini çok iyi anlatıyor. Felaket senaryoları üretilen son günlerde karanlığa pencereden el sallayarak geçen aydınlığın tarafında durmayı istiyorum. Çünkü, karanlık ve aydınlık birbirlerinden gayrı değildir. Sadece bakmak yetmez; görmek gerekir. Su olmak lazım… Hem sıvı, hem katı, hem gaz…

BIRAK nidalarıyla sesini duyuran 06.42’de Akrep Burcu’nda gerçekleşen Dolunay anı haritasını incelemeye başlayalım. An haritasında Boğa Burcu yükseliyor. Sabit, değişmez ve DÜNYA’ya bağımlı bir gerçekliğin penceresinden bizlere SELAM ediyor dolunay… Ölümsüz zannetiğin yani bir başka deyişle ÖLÜM gerçeğini unuttuğun bu kısacık hayat yolculuğunda sahiplendiğin herşeyin elinden çıkışına hala üzülüyorsan vay haline zira “BIRAK” –ki- sahip olasın der Dolunay… Sahip oldukların elinden çıkarken kimisi için eşi, kimisi için parası, kimisi için fikirleri(!) üzülebilirsin. Paylaşmıyorsan ÜZÜLÜRSÜN! BENLİĞİNİ BÖLDÜĞÜN MİLYONLARCA MASKENİ kırmak kolay değil… Tiroid, boyun, boğaz, ses telleri, omuz, bağırsaklar ve üreme organları rahatsızlıkları artabilir. Sakin olun! Zira DÖNÜŞÜM ve BIRAKMA enerjisi bedensel ağrı ve sızılarla birlikte açığa çıkabilir.

“Elem neşrah leke sadrek” zikrini okumanızı öneririm.

Mutlaka Hz. Muhammed SAV’a salavat getirin…

Dolunay’ın gerçekleştiği 6-12 aksında gündelik hayatın rutinleri altından kalkılmaz bir sıkıntı, gerilim yaratabilir. Neyin sorumluluğu altında eziliyorum? Ben bu hayata neden geldim? Yapmam gereken tam olarak nedir? gibi soruların ruhunuzu ele geçirdiğini hissedebilirsiniz. Gizli, saklı konular ortaya çıkarken sizi şaşırtacak, en yakınınızdakiler karanlığıyla sizleri aydınlatmaya başlayacak çünkü gerçeği İKRA edecek yani OKU-YA-CAK-SINIZ…  

Gerçeğin acıtan yüzü Rabb’in Kuddüs olan kanalıyla arınarak şifalanacak…

Gerçek hayata HOŞGELDİNİZ çünkü hepimiz bu DÜNYAYA YALNIZ GELDİK YALNIZ GİDİCEZ…

Anlayana, idrak edene ve bilene ne ala… Şifa olsun…

Rahman ve Rahim arasında DENGE sağlamak için KANAL-I MUHAMMEDİYE bilincinde HİÇLİĞİN mertebesine varmak dileğiyle…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin
 
                          guclumetinleastroloji@gmail.com
                          guclumetinleastroloji.blogspot.com.tr
                          facebook.com/guclumtn
                          twitter.com/guclumetinn
                          instawebgram.com/i/guclumetin