30 Haziran 2014 Pazartesi

TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI


TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI
(Yükselen Burcunuza Göre Okumanızı Tavsiye Ederim)
KOÇ BURCU

Dolunay enerjisiyle kariyerinizde sonlanma ve bitişler meydana gelecektir. 16 Temmuz’la birlikte Jüpiter enerjisiyle sahne önünde olmaya başlayacaksınız. Yaratıcı enerjiniz, auranız ciddi bir etki alanı yaratacaktır. Çocuk sahibi olmak isteyen Koçlar bu sene çocuk sahibi olabilirsiniz. Aşk konusunda yalnız Koçlar hayatlarının aşkıyla karşılaşabilir. 18 Temmuz’da Venüs Yengeç Burcu’nda hareket etmeye başlıyor. Aile, ev ve yeni hedeflerinizde olumlu gelişmeler ortaya çıkacaktır. Aşk hayatınızın merkezi haline gelebilir yada işinizi aşkla yapmaya başlayabilirsiniz. 26 Temmuz’da Mars Akrep enerjisiyle finansal konular, ortaklaşa kazanımlardan kar elde etmeye başlayacaksınız. Aşk ve keyifle geçecek bir Temmuz sizleri bekliyor.

 

BOĞA BURCU:

Dolunay enerjisiyle uzak seyahatler, ithalat-ihracat, yüksek eğitim, hukuk, iletişim, pazarlama alanlarında uzun süredir devam eden bir durum nihai sonuca ulaşacaktır. Yabancı ülkelere olan seyahat edebilir, yabancı bir firmadan iş teklifi alabilirsiniz. Uzun süredir süregelen hukuki bir işiniz varsa sonuca ulaşacaksınız. 16 Temmuz’la birlikte Jüpiter enerjisiyle hayatınızda çok önemli bir evreye adım atacaksınız. Ev alabilir, taşınabilir yada aile içi ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilir; kariyerinizle alakalı önemli ve size sonrasında şans getirecek işlere adım atabilirsiniz. Genetik bir rahatsızlığınız varsa şifa enerjisi sizinle olacaktır. 26 Temmuz Mars Akrep enerjisi ilişkiler ve ortaklık alanlarında sizi zorlayacak, harekete geçirecektir. Atıl duran bir enerjinin hayatınızda sizi harekete geçirmesi söz konusu olacağından iyi enerjileri hayatınıza çekeceksiniz. 27 Temmuz yeniay enerjisiyle hayatınızı çok önemli bir evresinde olacaksınız. Yeni vereceğiniz kararlar bir yıl sonrasında size bolluk, bereket ve şans enerjisi getirecektir.

 
İKİZLER BURCU

12 Temmuz dolunay enerjisiyle finansal konular, kredi, alacak-verecek konularıyla uğraşacaksınız. Sağlıkla alakalı devam eden bir sorun varsa bu evrede tedaviye başlayabilirsiniz. Uygun bir kredi yada yatırım imkanı fırsatları karşınıza çıkabilir. 16 Temmuz Jüpiter etkisiyle iletişim konularında aktif bir döneme giriyorsunuz. Toplantı ve görüşmeler yoğunlaşacaktır. İnternetle alakalı çalışmalara imza atabilirsiniz. Seyahatler size yeni iş fırsatları sunacaktır, yakın çevreniz tarafından destekleneceksiniz. 18 Temmuz Venüs etkisiyle gelirleriniz konusunda ciddi bir rahatlama yaşayacaksınız.  26 Temmuz Mars enerjisiyle enerjiniz çok yükselecek. İş ve çalışma hayatınızda iyileşme yaratacak yoğun bir tempoya gireceksiniz. Yeni proje ve işler sizi yorabilir. Dinlenmeye mutlaka vakit ayırmalısınız.  27 Temmuz yeniay enerjisiyle yeni başlayacak projeler ve yakın çevreniz size destekleriniz çoğaltarak sürdüreceklerdir.

 

YENGEÇ BURCU

Dolunay enerjisiyle ilişkiler, ortaklıklı konularında önemli bitiş yada başlangıçlar yaşamanız söz konusudur.  16 Temmuz Jüpiter etkisiyle finansal ve maddi konularda bolluk, bereket enerjisi hayat alanınıza girecektir. Yeteneklerinizi kullanacağınız bir işe başlayabilir, güzel gelir elde edebilirsiniz. Aşırı harcama enerjisinden uzak durmanızda fayda vardır.  18 Temmuz Venüs enerjisiyle kendinizi güzel ve hoş hissedeceksiniz. Sosyalleşme ve yeni insanlarla tanışma fırsatlarının yanı sıra aşk kapınızı çalabilir. Venüs etkisiyle kilo probleme ortaya çıkabilir, temkinli olmakta fayda var.  26 Temmuz Mars enerjisiyle aşk ve yaratıcılığın hayatınızda daha fazla yer tutacaktır.  Libidonun yükseldiği bir enerji olacağından cinsel çekiciliğiniz oldukça yüksek olacaktır. Bu evrede evli Yengeçler çocuk sahibi olmak isteyebilir. Spora başlamak ve eğlenceli aktivitelere vakit ayırmak için muazzam güzel etkiler var.  27 Temmuz yeniay enerjisiyle finansal anlamda yeni kapıların açılacağı, maddi olanakların yükseleceği ve evrenin hediyelerini bolluk ve bereketle alacağınızı söyleyebilirim.

 

 ASLAN BURCU

12 Temmuz dolunay enerjisi çalışma alanında değişimler yaratacaktır. İş değişikliği yada terfi gibi durumlar gündeme gelebilir. Sağlıklı beslenme ve egzersize başlayabilirsiniz. 16 Temmuz Jüpiter enerjisi her türlü yeni başlangıç için bolluk, bereket ve şans enerjisi verecektir. Kilo alma temayülü vermesi yanında sağlık anlamında olumlu etkiler vererek bedeninizi şifalandıracaktır. 18 Temmuz Venüs enerjisiyle ilişkilerde kayıp, zorlanma etkisi gündeme gelebilir. Aldanma ve aldatılma konusunda temkinli olun. 26 Temmuz Mars enerjisi aile içi iletişimde aktifleşme yaşanabilir. Evle ilgili uğraşılar gündeme gelebilir. 27 Temmuz yeniay enerjisi hayatınızda yeni kararlar alacağınız muazzam etkiler yaratacaktır. Bu dönemde vereceğiniz kararlar bir sene sonra hayırlı şekilde ortaya çıkacaktır. Bekar olan Aslanlar evlenebilir yada yeni bir aşka yelken açabilirler.

 

BAŞAK BURCU

12 Temmuz dolunay enerjisi çocuk sahibi olmak isteyen Başaklara sürpriz haberler veriyor. Bekar olan Başaklara ise; yepyeni bir aşkı getiriyor. Yaratıcılığınızı kullanacağınız muazzam etkiler var. Sahne önünde fazlasıyla yer almaya başlayacaksınız. 16 Temmuz Jüpiter enerjisi dedikodu ve kötü enerjilerden sizleri koruyacak. Ruhsal ve manevi anlamda ciddi bir şifalanma sürecine giriyorsunuz. Evrensel enerji tüm dua ve dileklerinizi kabul edecek. Aynı zamanda manevi ve ruhsal çalışmalar, içe dönme ve aydınlama etkilerini yoğun olarak hissedeceksiniz. 18 Temmuz Venüs etkisiyle sosyal, hareketli ve arkadaş gruplarından fayda göreceğiniz etkiler ortaya çıkacak. Fikir ve idealleriniz desteklenecek. 26 Temmuz Mars enerjisi iletişim alanında aktif bir hal kazandıracak. Pazarlama, reklam, tanıtım konuları gündeminize gelebilir, uzun süredir ortaya koymak istediğiniz internet projelerine hız kazandırabilir. Aktif, enerjik ve hareketli bir sürece giriyorsunuz. 27 Temmuz yeniay enerjisi gizli konular, dedikoduların açığa çıktığı bir döneme adım atmanızın yanında ruhsal ve manevi şifalanma sürecine girdiğinize işaret ediyor. Hatta uzun süredir tedavi bekleyen bir rahatsızlığınızın tedavisiyle ilgili başlangıç yapabilir ve muazzam bir iyileşme yaşayabilirsiniz.

 

TERAZİ BURCU

12 Temmuz dolunay enerjisi aile hayatınızla ilgili gerginlik enerjisi yaratacaktır. Uzun süredir devam eden bir konu netliğe kavuşacaktır. Evinizi değiştirebilir, taşınma kararı alabilirsiniz. Kariyerle alakalı netlik kazanacağınız bir süreçtesiniz. 16 Temmuz Jüpiter etkisiyle sosyal çevrenizde önemli tanışmalar yaşayacaksınız. Önemli kişilerin desteklerini hissedeceğiniz bir evreye giriyorsunuz. Kariyerden gelen kazancınızda ciddi bir artış olma ihtimali yüksektir. Dua, dilek ve isteklerinizin gerçekleşeceği bir sürece giriyorsunuz. 18 Temmuz Venüs enerjisi yine kariyer ve sosyal statünüz konusunda güzel gelişmelere işaret ediyor. İş ortamında tanışacağınız birisi size olan ilgisini itiraf edebilir. Terfi edebilir yada ani bir kararla evlenebilirsiniz. 26 Temmuz Mars enerjisi aşırı harcamalara dikkat etmeniz konusunda uyarıyor. Bu evrede yeteneklerinizi kullanacağınız bir evrede para kazanacaksınız. 27 Temmuz yeniay enerjisi idealleriniz ve hayalleriniz konusunda harekete geçeceğiniz bir süreçte olacaksınız. Sosyalleşin ve evde oturmayın çünkü hayat size sürprizlerini sunuyor.

 
AKREP BURCU

12 Temmuz dolunay etkisi seyahat ve tatil planları için ideal etkilere işaret ediyor. Yakın çevreyle olan iletişim konuların düzene girebilir, sözleşme ve toplantılarda beklentinizin üstünde başarı sağlayacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Uzun süredir devam eden projelerinizi sonuçlandırabilir, bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. 16 Temmuz Jüpiter etkisi kariyer ve toplumsal statünüz anlamında size bolluk, bereket ve şans getirecektir. Sahne önünde yada sanatsal işlerde çalışan Akrep’ler için tanınma ve ün gelebilir. Kariyerinizde terfi, yükselme ve kazançlarınızın artacağı bir evreye giriyorsunuz. Bu etkileşim pek çok Akrebin evlenmesi sonucunu ortaya çıkartacaktır. 18 Temmuz Venüs etkisi seyahat, yüksek eğitim ve hukuki konularda güzel bir etki yaratacaktır. 26 Temmuz Mars etkisi enerjinizi çok yükseltecektir. Fiziksel görünümünüzü yenilemek için spora başlayabilirsiniz. Beklediğiniz tüm projeleri harekete geçirmek için muazzam bir enerjiyle harekete geçebilir, hayalinizde oluşturmak için kurmak istediğiniz hayatı inşa edebilirsiniz. Acelecilikten kaynaklık kazalara karşı temkinli olun. 27 Temmuz yeniay enerjisi kariyeriniz anlamında bolluk, berekete ve şans dolu bir dönemin ilk adımlarını atacağınız karar aşamasına girdiğinizi gösteriyor.

 
YAY BURCU

12 Temmuz dolunay enerjisi finansal konulara dikkatinizi çekecektir. Maddi kazanımlarınızı artıracağınız işlere yönelebilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz. 16 Temmuz Jüpiter etkisi yabacı ülkelere seyahat edebilir, ithalat-ihracat yapabilir, ticari kazanımlarınızı arttıracağınız işlere imza atabilirsiniz. Yüksek eğitime kabul edilebilir, bilginizi arttıracak seminerlere katılabilir, tanışacağınız kişilerden iş hayatınızda fayda görebilirsiniz. 18 Temmuz Venüs etkisiyle finansal kaynaklarınız konusunda rahatlayacaksınız. Kredi ve borç almak isterseniz uygun tekliflerle karşılaşacaksınız. Ödemeleriniz rahatlayacaktır. Ortağınız yada eşinizin bu konuda desteğini görmeniz mümkündür. 26 Temmuz Mars enerjisiyle ruhsal ve manevi çalışmalara yönelebilirsiniz. Gizli düşmanlık eden yada dedikodu yapan kişilerin aşikar olacağı ve onları hayatınızdan çıkartacağınız bir evrede olacaksınız. Psikolojik anlamda gergin hissedebilirsiniz. 27 Temmuz yeniay enerjisiyle yabancı ülkelerden iş teklifi alabilir, yabancılarla çalışmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca yüksek eğitim başvuru yada bursunuz kabul edilebilir. Uzun süreli bir seyahate çıkabilir, çok eğlenebilirsiniz. Hukuksal konularda şans sizden yana olacaktır.

 
OĞLAK BURCU

12 Temmuz dolunay etkisiyle hayatınızda süregelen konularda hayrınıza gelişecek bitişler yaşayabilirsiniz. Fiziksel görünümünüzü yenileyebilirsiniz. İlişkiniz ve ortağınızla alakalı ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz. 16 Temmuz Jüpiter enerjisiyle kredi, ödeme, borçlar ve başkalarının kaynaklarından rahat şekilde faydalanacağınız bolluk ve bereket dolu bir döneme giriyorsunuz. 18 Temmuz Venüs etkisiyle yeni ilişkiler, evlilik, ortaklık konularında muazzam bir güzel gelişmeler yaşayacaksınız. İlişkisinde sorunlar yaşayanlar ılımlı ve uyumlu bir hale geçiş yapacaklar. 26 Temmuz Mars enerjisiyle sosyal hayatınız hareketleniyor. Yeni insanlarla tanışabilir, çevrenizden ciddi destekler görebilirsiniz. Bu evre ideallerinizi hayata geçirmek için ihtiyacınız olan enerjiye sahip olacaksınız. 27 Temmuz yeniay enerjisi finansal destekleneceksiniz. Kredi ve ödeme gibi konularda rahat akış söz konusu olacaktır.

 
KOVA BURCU

12 Temmuz dolunay enerjisi gizli kapaklı işlerin ortaya çıkacağı bir sürece giriyorsunuz. Arkanızdan konuşan, dedikodu yapan kişilerle yüzleşebilir ve hayatınızdan eleyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizi gerekiyor, bağışıklık sisteminiz düşebilir. 16 Temmuz Jüpiter etkisi ikili ilişkilerde şans, bolluk, berekete enerjisi yaratacaktır. Evlilik teklifi alabilir, mutlu bir birlikteliğe adım atabilirsiniz. Eş ve ortağınızdan destek göreceğiniz bir süreçtesiniz. Hukuksal bir durumunuz varsa hayrınıza sonuçlanacaktır. 18 Temmuz Venüs etkisiyle yeni proje, işlere imza atabilir ve gündelik hayatınızda güzel enerjileri hissedebilirsiniz. Diyete ve egzersize başlamak için çok uygun etkiler var. 26 Temmuz Mars etkisiyle kariyerinizde rekabet ve mutlak başarı sağlayabilirsiniz. Fakat bu rekabeti hırsa dönüştürmeyin ve yöneticinizle ters düşmeyin! 27 Temmuz yeniay enerjisi bolluk, bereket, şans getirecek ortaklık ve anlaşmalara imza atabilirsiniz. Evlilik kararı aldıysanız mutlu ve güzel bir evliliğe imza atabilirsiniz.

 
BALIK BURCU

12 Temmuz dolunay etkisiyle sosyalleşebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sorunlu kişilere dikkat etmekte fayda var. Bu evrede ideallerinizi gerçekleştirmek için uygun koşullar gündeme gelebilir, arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz. 16 Temmuz Jüpiter etkisiyle iş, çalışma ortamı, yeni projeler ve sağlık konusunda bolluk, bereket ve şans sizden yana olacaktır.  İş konusunda sıkıntınız varsa imkanları çok güzel bir işe girebilirsiniz. Kişisel gelişim ve sağlığınızla ilgili kendinize bakmak, spora ve diyete başlamak için uyumlu etkiler var. İş ortamınızda uyum, denge ve ahenk yakalayacaksınız. 18 Temmuz Venüs etkisiyle yaratıcılığınızın arttığı bir evrede olacaksınız. Bu dönem aşk kapınızı çalabilir; çok mutlu olabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak uygun etkiler var. Çocukları olanlar için çocuklarıyla güzel vakit geçirebilirler. 26 Temmuz Mars etkisiyle hukuki bir konu gündeme gelebilir yada eğitimle alakalı bir sıkıntı ortaya çıkabilir. Seyahatlerinizde kimseyle tartışmayın, hırsızlık yada gasp gibi konulara karşı temkinli olun. 27 Temmuz yeniay enerjisi size mutluluk dolu yeni başlangıçlar, eğlence ve tatil imkanları sunacaktır. Güzel vakit geçireceğiniz zamanlara gireceksiniz.

 

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin

https://twitter.com/guclumetinn

27 Haziran 2014 Cuma

YENGEÇ BURCU’NDA YENİAY-RUH’UN SESİNE SES VERİN!-


27 Haziran 11.08 itibariyle gerçekleşecek olan YENİAY ANI haritasında Başak Burcu yükselmektedir. Düzen, tertip, saflık, irdeleme, temizlik ve organize olmak noktasında etkisini gösterecektir. Hayatımıza detaylı şekilde bakarak DETAYLARIN İÇİNDEKİ GERÇEKLERİ GÖRMEMİZ gerekiyor. Yükselen yöneticisi Merkür İkizler Burcu’nda yerleşerek aktif ve entelektüel bir zekaya işaret ederken Retro enerjisinde olması GEÇMİŞTEN GELEN DÜŞÜNCE BİÇİMİNDE HATALI, EKSİK, NOKSAN olan noktaların altını çizecektir. Toplumsal statü, kariyer ve en önemlisi KENDİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK için biraz içe dönmek, içimizde gerçek ÖZ’le buluşmak gerekiyor.

Yeniay’ın gerçekleştiği YENGEÇ teması kökler, atalar, aile, bilinçaltı konularında aktif bir zaman dilimine işaret ediyor. Görünür bir alanda gerçekleşen yeniay etkisiyle düşüncemizde, özümüzde, köklerimizde var olan her türlü durumun ORTAYA ÇIKIŞINA destek olacaktır. Evlilik, ev alma, geçmişte aile içi yaşanan sorunlar, kırgınlıklar, duygusal patlamalar, pişmanlıklar, beslenme, gelecek kaygısı vs... gibi konularda İYİYE DOĞRU ilerleme sağlayacaktır.

Yeniay/Neptün 120’lik açısı bilinçaltı ve ÖZ benliğinizde hayata gelecek DİLEK, DUA, VE MANEVİ ÇALIŞMALARIN olumlu etkisi olacağını anlatıyor. Tekamül süreçlerimizde EKTİĞİMİZİ BİÇME ZAMANLARI’ndayız. Yengeç/Balık aksı KÖKTEN BİR ARINMA ve TESLMİYET enerjisi yayacaktır. Toprak olan bedeninize Dua ile Su verin… Rengarenk bir HAYAL ORMANI oluşturmak için tek yapmanız gereken kalbiniz ve şuurunuzu Vedud olan Rabb’in Rahman ve Rahim olan kuvvelerine çevirmek olacaktır.

Yeniay enerjisinin herkese BİRLİK, BERABERLİK VE GÜZELLİKLER GETİRECEĞİNİ söyleyebilirim. İçinizde, en derinde RUH’un sesine ses verin… O sizin Gerçeğiniz!

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin

 

 

26 Haziran 2014 Perşembe

NEY GİBİ ÜFLEMEK LAZIM HAYATA


Ney gibi üflemek lazım hayata… Nefes’in içinde Can olmak…

Kaç kez indim Aşk kıyısına bir yudum su almaya…

Can’a… Kan’a… Ak’a…

Ay boşlukta gezerken Ruh nerede?

Ruh’una bir iyilik yap!

Göremediklerini gör… Dön ve Bak dışarıya…

Muhammed’in eli her daim sırtında…

Şuuru bilincinde…

Bak, Gör, Akla…

Sen GEZEGENLER ÜSTÜ’nde bir ŞUUR’sun…

Adem’den bu yana… Öte’den beriye su misali akan…

Fatiha olmayı denedin mi?

İhlas’ı İman’a ‘BİR’ ettin mi?

Rabb’in şuuruna Muhammed Selam’ını Kelam ettin mi?

Bitti, Kırıldı, Gerçekler Saçıldı…

Gerçek dediğin Gerçek mi?

Hava, Su, Ateş, Toprak ve Ötesi…

Vedud olan Rabb’in ezeli ve ebedi olmayan Selam’ı İslam’a Kelam…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin

 
Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için

25 Haziran 2014 Çarşamba

ŞUUR CAMİSİNDE SECDE ET


Ay İkizler Burcu’nda hareket ediyor… Bilgi, iletişim ve haberleşmenin ivme kazandığı günlerdeyiz. Pazarlama, tanıtım ve reklam yapmak istediğimiz şeyleri rahatlıkla tanıtabiliriz. Her bilgiyi anlamaya ve öğrenmeye çalışırız. Bu etkileşimde yüzeysellik etkisi görülebilir. Bu sebeple, konuları ve bilgiyi biraz ondan biraz bundan öğrenmeye çalışmak sorun ve sıkıntılara sebep olabilir. İletişimin abartılı boyutlarda olması zaman zaman dedikodu ve yanlış anlamalara sebebiyet verir. Yazışma ve sözleşmeleri dikkatli okumakta fayda vardır. Aşırı mantıklı davranışlar sergileyebiliriz. Bu sebeple, karşımızdaki kişilere karşı empatik olamayabiliriz. Omuz, kollar, eller, üst solunum yolları ve bronşlar hassasiyet kazanacaktır. Romatizmal ağrılar baş gösterebilir. Sağlıklı yağ ve potasyum kullanımı bu evrede size fayda sağlayacaktır.

Ay/Mars 120’lik açısı hareket enerjisi kazandıracaktır. İkizler/Terazi aksı İLİŞKİLER konusunda hareketlilik, agresyon ve öncülük etkisi yaratacaktır. Fettah olan Rabb’in Cebbar esması ikili ilişkiler, ortaklıklar, ticari faaliyetler noktasında aşikar olacaktır. Bu etkileşimde DİL yani KONUŞMA etkisini doğru kullanmak gerekir. ‘Tatlı Dil Yılanı Dileğinden Çıkarır’ misali dilimizi yani sözcüklerimizi hayır ve güzellikler inşa etmek için kullanmalıyız.

Ay/Neptün 90’lık açısı kafa karışıklığı ve aşırı teslimiyetçi davranışlara sebep olabilir. Yaradana TESLİMİYET her daim EYVALLAH! Fakat DENGEli bir Teslimiyetçilik daha doğru olacaktır. İkizler/Balık aksı ALDANMA, ALDATILMA, DOLANDIRILMA, TİCARİ ANLAŞMALARDA KARIŞIKLIK, ZİHİNSEL BULANIKLIK ve YANLIŞ KARAR ALMA riski yüksek olan bir enerji yaratacaktır! Cami olan Alim’in Fettah kuvvesi dengeleme yaratacaktır.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/

23 Haziran 2014 Pazartesi

KENDİNE GÜVEN!


Ay halen Boğa Burcu’nda hareket ediyor… Somut ve elle tutulur girişimlerde bulunabilirsiniz. Dünyevi olan her türlü konuya yönelebiliriz. Huzur ve emniyet duygusu verir. Bu etkiler altında başladığınız işler kolaylıkla sonuca ulaşır. Lüks ve güzel olan şeylere ilgi artacaktır. Güzellikleri elde etme içgüdüsüyle hareket edebilirsiniz. Ay, kadersel etkileri gösterir. Ve Boğa Burcu’nu çok sevdiğinden bu etkiler altında başlanacak her türlü durum ‘kadersel’ yol ayrımları yaratacaktır. Boyun, boğaz, tiroid ve ses telleri hassasiyet kazanacaktır.

Ay/Satürn karşıtlığı karamsar ruh haline girmemize sebep olacaktır. Boğa/Akrep aksı maddi kaygılar yaşamamıza sebep olabilir. Kuşku, şüphe, güvensizlik duygusu abartılı bir hal alabilir. Bu etkileşim finansal ve maddi olarak ‘SAHİBİ BENİM’ dediğimiz konularda KAYIP ENDİŞESİ yaratarak Rabb’in Ganiyy kuvvesi gereği sonsuz ve sınırsız olan kaynaklarına GÜVEN duygusunu inşa etmemiz gerekliliğine vurgu yapar.  Bu etkileşimde SORUMLULUKLARI yerine getirmek, borç, alacak, verecek dengesinde tutarlı davranmak oldukça önemlidir.

Ay/Pluton 120’lik açısı duygusal anlamda güç dengesini hissetmemize yardımcı olacaktır. Karizmatik, otoriter ve söylediklerimizi dinleten bir davranış modeli geliştirebiliriz. Boğa/Oğlak aksı sürekli bulunduğumuz ortam yada iş yerimizde sağlam, kalıcı değişimler yapmamıza yardımcı olacaktır. Dönüşüm kolaylıkla gerçekleşmez! Mutlaka DÖNÜŞÜME zorlayan bir DIŞ ETKİ ortaya çıkar. Dolayısıyla, ETKİLERE takılmadan NEDENLERİ önemsemek çok iyi olacaktır. Güçlü, nüfuslu ve yetkin kişilerin desteklerini almak mümkündür.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin

22 Haziran 2014 Pazar

GÜL’E DUA OL…


Ay Boğa Burcu’nda hareket ediyor… Somut ve elle tutulur girişimlerde bulunabilirsiniz. Dünyevi olan her türlü konuya yönelebiliriz. Huzur ve emniyet duygusu verir. Bu etkiler altında başladığınız işler kolaylıkla sonuca ulaşır. Lüks ve güzel olan şeylere ilgi artacaktır. Güzellikleri elde etme içgüdüsüyle hareket edebilirsiniz. Ay, kadersel etkileri gösterir. Ve Boğa Burcu’nu çok sevdiğinden bu etkiler altında başlanacak her türlü durum ‘kadersel’ yol ayrımları yaratacaktır. Boyun, boğaz, tiroid ve ses telleri hassasiyet kazanacaktır.

Ay/Güneş 60’lık açısı Rahman ve Rahim enerjilerinde dengeli akışa işaret ediyor. Boğa/Yengeç aksı kadın-erkek, yönetici-çalışan, anne-baba ilişkilerinde destekleyici enerjiler sağlayacaktır. Aile ve köklerimizle uyum ve ahenk etkisi ortaya çıkacaktır.  Sağlam, kalıcı, değer ve eder dengesi içerisinde işler ortaya koyabiliriz. Rabb’in Rahman olan Muğni ve Kuddüs etkisi ortaya çıkacaktır.

Ay/Neptün 60’lık açısıyla İlahi İrade’nin desteğini üzerimizde hissedebiliriz. Boğa/Balık aksı sezgilerimizin Musavvir kapısının fiziksel alemde görünür bir gerçekliğe bürünmesine yardımcı olacağını söyleyebilirim. Akşam saatlerinde aktifleşecek bu etkileşim Rabb’in BOLLUK ve BEREKET enerjisini kalp ve şuur boyutunda dengeleyerek MADDİ ALEM içinde görünür bir etki yaratabilirsiniz. Teslimiyet içerisinde olan bir şuurun Kuddüs olan Rabb’in Kerim ve Nur kuvveleriyle manevi çalışmalar, dua ve meditatif çalışmalara yönelmesi faydalı olacaktır.

Derim ki;

Derinliğine açılan Gül’ü seyre daldım… Gül oldum, Gül ‘Ben’ oldum… Aşk’ın yağmurlarına Zat’ın aşkına Aşk’la dolan sevdalarıma Gül Oldum… Gül kokulu Cennet’in Güneş’ini seyreyledim Ay Oldum… Muhammed Deryaları’nda bir damla Su Oldum… ‘Ol’ dedi… ‘Oku’ dedi… Selam etti İslam Ol’dum… Oku’dum dağları, denizleri, bir Ceylan’ın gözündeki sevgiyi, çocuğun gülümsemesi, bebeğin saflığını… Okumayı Okudum… Hayata akan nehirlerin Selam eden serinliği korkuyu Def etti… Mutlu etti, Sevgi etti, Aşk etti… Kalplere Nur, Hayata Hayy diyen Hu nefesiyle Can bulduk OL’an dediğimiz Ol’ma’yan gerçeklerin düşlerine…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin

21 Haziran 2014 Cumartesi

ZAN’EDEN ŞİRK


Ay halen Koç Burcu’nda hareket ediyor… Hareket, enerji, bolluk ve bereket enerjisini hayat alanımıza çekeriz. Motivasyon çok yükselir. Cesaret gerektiren, harekete geçmek istediğimiz her türlü duruma başlamak için uygun etkiler mevcuttur. Yaşam enerjisi tüm hareketlerimize yansır. Aşırı duygusal reaksiyon vermekten çekinmek gerekir. Çünkü bu evrede çocuksu bir patavatsızlık, düşünmeden harekete geçme durumları görülebilir. Kırıcı ve patavatsız davranışlardan uzak durmak yerinde olur. Egzersiz ve spor yapmak için uygun etkiler vardır. Kafa, beyin, yüz, gözler hassasiyet kazanır. Kahve ve tatlı şeylerden uzak durmakta fayda vardır.

Ay/Uranüs kavuşum etkisiyle ani gelişmeler yaşamak olasıdır. Duygularımızda aceleci, panik, ve heyecana meyleden iniş çıkışlar görülebilir. Mars etkisiyle kavgacı, etkiye tepki veren, mücadele ve hırs enerjisi açığa çıkar. Cebbar olan Rabb’in aşikar olması sonucu İrade-i Cüz kullanımında sıkıntı, yanlış kararlara temayül etme durumları görülebilir. Kuddüs olan Allah’ın Hayy, Bedi, Latif ve Halim kuvveleri dengeleme yaratacaktır.

Ülke genelinde otorite, tanınmış, yönetici konumundaki kişilerin anlık sivri çıkışları gündemi meşgul edebilir yada kayıp haberleri almak olasıdır. Genel bir karışıklık, huzursuzluk ve ayrışma etkisi görülebilir!

Duygusal tepkiler, anlık hareketler ve olayları kişisel algılama sonucu BEN ve O ayrımına girmek en büyük ŞİRK’tir. Bu sebeple karşımızdaki durum her ne olursa olsun ‘BİRLİK’ BİLİNCİ’nden ayrışmadan TEKLİK anlayışına ikame etmek gerekir. Bir mikroskop düşünün devasa boyutlarda olsun! Bu mikroskop Dünya’daki tüm insanları inceleyerek ne kadar detaya girerse herşey enerji ve atom bulutuna dönüşmeye başlayacaktır. Bu sebeple, canını sıkan her türlü durum, koşul, kişi yada olaylar sade ve sadece SENİN SENDE YANSIMANDIR! ALLAH ezeli ve ebedi olmayan Sınırsızdır! Celal ve Cemal olan esmaların her biri bir insana işaret eder. Karşımıza çıkan durumları bu pencereden değerlendirmeyi öneriyorum! Sonuç olarak Ben, Sen ayrımında Rabb’ten ZANLA PERDELENEREK ŞİRKE düşme risk ve potansiyeli yükseleceğinden Marsiyen gökyüzü etkilerinde DİKKAT edilmesi gereken bir husustur!

Ay/Merkür 60’lık etkisi zihinsel faaliyetlerde hareketlilik yaratacaktır. Koç/İkizler aksı İLETİŞİM konularında açık, net ve girişimci bir mantıkla hareket edileceğini göstermektedir. Toplantı, görüşme, haberleşme, medya, yazılı ve sözlü anlaşmalar açısından rahat akışın olduğu etkiler var.(Merkür Retro etkisini unutmayalım! Sadece geçmişte başladığımız işleri tamamlamak açısından etkiler uygun) Fettah olan Rabb’in Alim ve Nur kuvveleri aşikar olacaktır.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için

20 Haziran 2014 Cuma

ALLAHÇA DÜŞÜNMEK


Ay Koç Burcu’nda hareket ediyor… Hareket, enerji, bolluk ve bereket enerjisini hayat alanımıza çekeriz. Motivasyon çok yükselir. Cesaret gerektiren, harekete geçmek istediğimiz her türlü duruma başlamak için uygun etkiler mevcuttur. Yaşam enerjisi tüm hareketlerimize yansır. Aşırı duygusal reaksiyon vermekten çekinmek gerekir. Çünkü bu evrede çocuksu bir patavatsızlık, düşünmeden harekete geçme durumları görülebilir. Kırıcı ve patavatsız davranışlardan uzak durmak yerinde olur. Egzersiz ve spor yapmak için uygun etkiler vardır. Kafa, beyin, yüz, gözler hassasiyet kazanır. Kahve ve tatlı şeylerden uzak durmakta fayda vardır.

Güneş/Merkür kavuşum enerjisi ALLAH’ın çözümlerini düşünecek mana aleminden maddi aleme akan sınırsız, sonsuz ve karşı konulamaz güçte bir enerjiye işaret ediyor. Rabb’in Fettah olan kuvvesi Alim sıfatıyla İDRAK-I NUR farkındalığını harekete geçiriyor. Nur ‘Işık’ tır, enerjidir; Güneş, Allah’ın ruhumuzdaki parçasıdır. ALLAHÇA DÜŞÜNMEK şuuruyla idraki feraset kazanmak, kalbi potansiyelde akli kanalları doğru şuurdan dile getirecektir. Dil görünen manada madde; görünmeyen potansiyelde açılım enerjisidir. Bu etkileşim; Merkür Retro etkisiyle İÇSEL bir tohumlanma zatıyla açığa çıkacaktır.

Ay/Pluton 90’lık açısı DÖNÜŞTÜREN bir etki yaratacaktır. Baskı, şiddet, kaba kuvvet ve zorlanma etkisi yarataran BEN dediğimiz YOK OL’AN’ daki birikmiş kir, pas ve nefsaniyet perdelerini ZORLAYARAK ortadan kaldıracaktır. Zira Mümit olan Rabb’in Kahhar esması aşikar olacaktır. Koç/Oğlak aksı SİSTEMİ YAPILANDIRMA enerjisiyle ‘kökleşmiş karanlığı’ CEHENNEM ateşinde yakarak CENNET olan farkındalık şuur boyutuna taşıyacaktır. Latif, Kuddüs ve Halim esmaları dengeleyici olacaktır.

Ay/Mars 180’lik açısı GERGİN etkileri beraberinde getirecektir. Terazi/Koç aksı ilişkilerde asabiyet, zorlanma, akla geleni düşünmeden dile getirme gibi durumlar sıkıntılı etkileri ortaya çıkacaktır. Latif ve Halim, Vekil esmaları dengeleyici olacaktır. Aşırı acelecilik bir takım kazalara, sakarlıklara sebebiyet verebilir. Duygusal yaralanmalara, alıngalık ve çıkışlara karşı temkinli olmakta fayda var.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin

 

Üstad Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için

18 Haziran 2014 Çarşamba

GÖNÜL NEY-İ DER Kİ:KAPIYI ÇAL,İSTE ve OL’SUN


Ay Balık Burcu’nda hareket ediyor… Evrensel sevgi, merhamet, fedakarlık ve soyut konular ön plana çıkacaktır. Kollektif akıldan süzülen bilgiler bilinçli zihinde süzülerek görünür hale gelen sonuçlar üretir. Soyut olan, görülmeyen ama BİLİYORUM dediğiniz her türlü konuyu hayat alanımızda var ederiz. Bilinçaltının derinliklerinde arınma, şifa ve temizlenme için uygun etkiler vardır. Rabbin ŞAFİ esmasının aşikar olduğu aynı zamanda NUR esmasına TECELLİ ettiği durum ve koşullar aşikar olmaya başlar… Tüm esmaları, isimleri varlığında barındıran Balık Burcu enerjisi ‘ÖZEL’ bir titreşim yayar. Ayaklar, ayak parmakları hassasiyet kazanır. Bağımlılık yaratan her türlü şeyden uzak durmakta fayda vardır. Karbonhidrat tüketiminde temkinli olmakta fayda vardır. Zira kilo alımına müsait etkiler ortaya çıkar. Glutensiz karbonhidrat veya yararlı tahıl tüketimi önerilir.

Ay/Neptün kavuşum etkisi ilahi iradenin rahmet kapılarını sonuna kadar açacaktır. Kalp dediğimiz şuurlarımız Rabb’in sonsuz Kuddüs ırmaklarında yıkanır… Tevekkül eden zihinler Bismillah diyen O’nun Selam’ını işitir… Kelam’a icabet Allah’ı Semi ismiyle duymak Basır kuvvesiyle görmektir… Gönül Ney’dir çalmak Hu aşrı Hu nefestir… Nefes, Mürid irade-i şuurdur… Teklik gerçeğinden O’na Ba’s eden ruh ebediyetin emanetindedir… Manevi çalışmalar ve Dua enerjisiyle şuurlarımızı Rabb’e yöneltmek için çok uygun etkiler var. Kalpleri Kuddüs Irmağı’nda yıkayarak Nur kuvvesinde seyreylemek lazım… Kapıyı çal, iste ve OL’sun!

Subhanallahi ve Bihamdihi…

Yaradana teslimiyet HUZUR… AŞK… KABE.. Elif… Lam… Mim…

Kesret Irmağı’nda… Kabe’nin tam ortasında KALPLER SALATA DURSUN… AMİNNNNNNNNNN…

Bal… Şarap… Evren… Süt…

Tadı neyse damağınızda kalan O’dur AŞK DERYA’nızda… Hu…

La üzerine… B üzerine… Nokta olan O gerçeğe…

Hu… Bismillah… La ilahe İLLA ‘ALLAH’

Güvercin… Martı… Bal Arısı… Bal…

Tırtıl… Kelebek… KEMALİ…

Ay/Pluton 60’lık açısıyla gücün özüne yolculuk edebilir, derin kalan aydınlık, karanlık herşeyi DÖNÜŞTÜREBİLİRİZ. Güç SEN’SİN’… SİN’SEN’… Balık/Oğlak aksı düzeni TESLİMİYETE bırakanın kazandığı yok olan aslında var’OL’an GERÇEKLİĞİNİ değiştirmektir. Rabb’in Gözlüğü sana GÜÇ verir… ÖLME VAKTİ… AŞK’a Ba’s olmak için… Vedud olan her hücreni Nur enerjisiyle titreştir. Güç SEN’DE! Bil, hisset, YAŞA!

Dualara kalbimizi çevirelim DÜN, BUGÜN, YARIN… DAİMA…

Tek Gerçek SEN’deki O’nun Nefesi…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin


 

 

17 Haziran 2014 Salı

KERİMULLAH KABESİ’NDE SIRATA’L MÜSTAKİM ÜZERE


Ay halen Kova Burcu’nda hareket ediyor… Sıradışı, farklı ve egzantirik düşünme biçimlerini hayata geçirmek için uygun etkiler var. Denenmiş yolların aksine denenmemiş, alternatif yollar bulabilir, hayatımızda fark yaratabiliriz. Çözüm bulma zamanlarıdır. Ay Kova’da hareket geçme tarzı hem birlikte hem bireyseldir. Bu etkileşim insanlığa fayda sağlayacak fikirlerin hayata geçirilmesi için uygun etkiler yaratır. Bilimsel düşünme metodları yaratılabilir. Özgürlük önem kazanır. Özgürlüğümüzü kısıtlayan durum ve koşulları aşabilecek farklı fikirler geliştirebiliriz. Ayak baldırları, bilekler ve toplardamarlar, varis ve tüm dolaşım sistemi hassasiyet kazanacaktır. Faydalı yağları tüketmek için uygun etkiler var. Enginar, brokoli gibi gıdalar vücudunuza fayda sağlayacaktır.

Ay/Venüs 90’lık açısı ilişkilerde mücadele etkisi yaratacaktır. Kova/Boğa aksı sabit fikirli yaklaşımlara sebep olabilir. İlişkiler ve kazançlar noktasında zorlanma enerjisi yaratacaktır. Bu etkileşim Cebbar olan Rabb’in Vedud esmasını aktive edecektir. Yanlış anlamalar, materyalist yaklaşımlar ortaya çıkabilir. Zira maddi konularda mücadele etmekten vazgeçme noktasına gelebiliriz. Bu etkiyi Basıt olan Rabb’in Fettah enerjisiyle dengelemek mümkündür.

Ay/Güneş 120’lik açısı eril ve dişil enerjilerde dengelenme etkisi yaratacaktır. İkizler/Kova aksı bilgi, iletişim, ticaret konularında girişimde bulunmak için uygun etkiler yaratacaktır. Samed olan Allah’ın ezeli ve ebedi olmayan RAHMET yağmurları bolluk, bereket ve şifa enerjisini beraberinde getirecektir. Kalplerimizin rotasını Allah’a çevirmek için muazzam etkiler var. Kerimullah’ın Nur Kabesi’nin çiçekli bahçelerinde SIRATA’L MÜSTAKİM üzere dolaşmak, Gül kokan Muhammed(SAV)’in gülümsemesine nail olmak için salavat-ı şerif getirebilirsiniz. Talep, istek, dua ve manevi çalışmalar için uygun enerjiler var. Kuddüs olan Rabb’in Muğni ve Cami kuvveleri aşikar olacaktır.

Ay/Merkür 120’lik açısı iletişim, haberleşme ve ticari konularda faydalı etkileri beraberinde getirecektir. Yazışma, sözleşme, toplantılar için uygun enerjiler var. Elbette, Merkür Retro etkisini unutmadan hareket etmeliyiz! Kova/İkizler aksı Fettah esmasını aşikar ederek ruhsal açılımları fiziksel alemde tezahür ettirecektir. Zira bu etkileşimde beyin aktivasyonu yükseleceğinden DOĞRU KARAR ALMAK için uygun etkiler ortaya çıkacaktır. Zihinsel farkındalık esnasında MUSAVVİR kanalıyla açığa çıkan yaratıcı ve açılım sağlayıcı enerjilerin yardımıyla Batıni ve Zahiri manada açılımlar yaşamak mümkündür.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin

16 Haziran 2014 Pazartesi

SAĞLAM KAFA SAĞLAM VÜCUTTA BULUNUR


Ay Kova Burcu’nda hareket ediyor… Sıradışı, farklı ve egzantirik düşünme biçimlerini hayata geçirmek için uygun etkiler var. Denenmiş yolların aksine denenmemiş, alternatif yollar bulabilir, hayatımızda fark yaratabiliriz. Çözüm bulma zamanlarıdır. Ay Kova’da hareket geçme tarzı hem birlikte hem bireyseldir. Bu etkileşim insanlığa fayda sağlayacak fikirlerin hayata geçirilmesi için uygun etkiler yaratır. Bilimsel düşünme metodları yaratılabilir. Özgürlük önem kazanır. Özgürlüğümüzü kısıtlayan durum ve koşulları aşabilecek farklı fikirler geliştirebiliriz. Ayak baldırları, bilekler ve toplardamarlar, varis ve tüm dolaşım sistemi hassasiyet kazanacaktır. Faydalı yağları tüketmek için uygun etkiler var. Enginar, brokoli gibi gıdalar vücudunuza fayda sağlayacaktır.

Ay/Mars 60’lık açısı hareket kabiliyeti kazandıracaktır. Kova/Terazi aksı ilişkiler ve entelektüel düşünme yeteneğini birleştirerek İLİŞKİLERDE MANTIK temasını ortaya koymanıza yardımcı olacaktır. İlişkiniz sorun çıkaran bir alışkanlığa PRATİK ve İŞE YARAR ÇÖZÜM ÜRETMENİZ mümkündür. Yakın çevrenizle fikir alışverişinde bulunabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Rabbin Fettah olan kuvvesinin Vedud enerjisiyle aşikar oluyor.

Ay Küçülen evreye girdiğinden gündelik hayatın içerisinde FARKINDALIK yaratacak çalışmalara yönelmek, EGZERSİZ, SAĞLIKLI BESLENME ve DİYET programına başlayarak Mars ve Ay desteğiyle kilo vermek, yeni bir FORM kazanmak açısından faydalı enerjiler söz konsudur. Fettah olan Rabb’in Hayy kuvvesi dengeleme yaratacaktır.

Ay/Uranüs 120’lik açısı DEĞİŞİM enerjisi verecektir. Üzerimizde yük olan, bırakmak istediğimiz, değiştirmeye karar verdiğimiz konularda HAREKETE GEÇEBİLİRİZ. İşin içinde Uranüs olunca ANİ durumlar tetiklenecektir. Sürprizlere açık olmak gerekiyor! Kova/Koç aksı fikirsel çalışmalar, araştırma ve inceleme, DAHİYANE BİR BULUŞ için muazzam etkiler sunuyor. Hayatınızla ilgili uzun süredir devam eden bir konuda FARKINDALIK yaşayabilirsiniz. Fettah olan Allah’ın Kayyum olan Alim esması aşikar olacaktır.

Ay/Satürn 90’lık açısı akşam saatlerinde aktive olacaktır. İç sıkıntısı, karamsarlık hissedilebilir. Sorumluluk gerektiren konularda üzerimize düşen her türlü şeyi yerine getirmek gerekir. Kova/Akrep aksı ABARTILI ÖZGÜRLÜK temasının yanlış kullanımda kişiye fayda sağlamayacağını gösterir. Ayrıksı, duygusuz ve yüzeysel kaldığımız konu, durum, kişi ve olayların GERÇEKLERİ ile yüzleşmek ağırlık verebilir. Rabb’in Kabıd olan Sabur kuvvesi Kahhar kanalıyla aşikar olacaktır. Fettah ve Basıt kuvveleri rahatlık verecektir.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin                            

 
Üstad Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/

15 Haziran 2014 Pazar

SÜKUNET


Ay Oğlak Burcu’nda hareket ediyor… Ağırlık ve gerçekliğin tüm etkilerini net şekilde hissederiz. Oğlak Burcu ‘sorumluluklar’ ile ilgilidir. Bu sebeple, bugünlerde gerçeklik penceresinden hayat alanına bakabilir, keskin değerlendirmelerde bulunabiliriz. Acımasız, gaddar ve katılık olmasına rağmen su götürmez bir gerçekliğin güvenini hayatımızda hissederiz. Sorumluluk gerektiren işlere başlamak, ciddi kararlar almak için uygun etkiler vardır. Bu evrede uzun süredir hayatımızda ‘ne yapmalıyım’ sorusuna cevap alabilir, hayat yolumuza objektif bir pencereden bakabiliriz. Karar almak, sürdürmek için doğru zamanlardır. Bilinçaltı çalışmaları ve terapiler için uygun etkiler verir. Kemikler, deri, dizler ve eklemler hassasiyet kazanır. Zorlayan egzersiz ve hareketlerden uzak durmakta fayda vardır. Bu evrede tuz ve potasyum kullanımı önemlidir. Deniz veya kaya tuzunu yemeklerimize eklemekte vardır. Kayısı, muz, ananas, yoğurt vs… gibi potasyum değeri yüksek gıdaları da ayrıca tüketebiliriz.

Ay/Venüs 60’lık açısı ilişkiler konusunda uyum, denge ve ahenk getirecektir. Oğlak/Boğa aksı sağlam, kalıcı, gerçekçi oluşumlara zemin hazırlayacak, hareketlerimizde tutarlılık kazandıracaktır. Bu etkileşimde eviniz, arsanızla, maddi olan konularla ilgilenmek yararlı olabilir. Ganiyy olan Rabb’in Muğni ve Rahman suretinde tezahürü aşikar olacaktır.

Ay/Jüpiter 180’lik açısı abartılı davranışlara sebep olabilir. Oğlak/Yengeç aksı ailevi değerler, gelenek, atalar ve geçmişte yaşanan duygusal konuların yeniden gündeme gelmesine sebebiyet verebilir. Bu noktada HADDİ AŞAN DAVRANIŞLAR ve SONRADAN PİŞMANLIK DUYACAĞIMIZ hareketlerden uzak durmakta fayda vardır. Yakın çevremiz, arkadaşlarımız ve ailemizle yada evimizde keyifli zamanlar yaşayabiliriz. Kabıd olan Rabb’in Basıt ve Kuddüs olan kuvveleri aşikar olacaktır.

Öğlen saatlerine kadar süregelen bu etkileşim Ay’ın Boşluğa girmesiyle birlikte sonlanacaktır. Ay Boşluk enerjisinde olduğu zamanlarda yeni bir işe başlamak, girişimlerde bulunmak yada hedef belirlemek için UYGUN ETKİLER YOKTUR! Bu evre YARIM KALAN İŞLERİ TAMAMLAMAK yada SÜREGELEN İŞLERE DEVAM ETMEK için uygundur!

Yay Burcu’nda Dolunay ve Etkilerini incelediğim makaleme aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz


En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin

 
Üstad Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için

13 Haziran 2014 Cuma

YAY BURCU’NDA DOLUNAY-CELALİ’NDEN KEMALİ’NE YOLCULUK


Yay Burcu’nda gerçekleşecek Dolunay Anı’na göre hazırlanmış haritada Yengeç Burcu yükseliyor. Bu etkileşim kökler, atalar, genetik miras, aile, millet ve vatan temalarında gerçekleşecek konulara işaret ederken Yay Enerjisi’nde gerçekleşen Dolunay’la birlikte ADALET, HUKUK, SİYASET, MEDYA, YAZILI HER TÜRLÜ GÖRÜŞ ve BİLDİRİ konularında meydana gelecek hareketlenme enerjisinin altını çiziyor. Yükselen yöneticisi Ay’ın DOLUNAY etkisini gösteren Yay Burcu’nda yerleşiyor olması etki gücünü ciddi şekilde arttırıyor olacak. Ay/Güneş karşıtlığı şeklinde ortaya çıkan DOLUNAY enerjisinin halk ve iktidarı ciddi şekilde karşı karşıya getirecek bir takım koşulları ortaya koyacağını söyleyebilirim. Özellikle; Dolunay enerjisinin varlığını ortaya koyduğu memur, polis, sağlık çalışanları noktasında ciddi olayların ortaya çıkacağını söyleyebiliriz. Burada İYİMSER bir tablo oluşmakla birlikte Jüpiter enerjisinin verdiği rehavet ve aşırı rahatlık hissi sağlık konusunda ciddi bir skandal yaşanmasına sebebiyet verebilir. Ay/Şiron 90’lık açısı yaralı bir enerji açığa çıkartacağından aşırı iyimser yaklaşımlar KURBAN temasını yaratabilir. Balık enerjisi İLAÇ ve GAZ ile ilgili zehirlenme temasının halk üzerinde Şiron enerjisiyle zararlı etkileri olabileceği konusunda uyarı veriyor. Ciddi bir tedbirsizlik sonucu suçsuz yada konuyla alakası olmayan insanların zarar görme etkisi oldukça yüksek görülüyor. Halk, çalışan kesim içerisinde grev, yürüyüşler ve huzursuzluk etkisi ortaya çıkacaktır. Üniversite sınavlarında sorun ve sıkıntılar ortaya çıkabilir. Bu konularda yeni yapılandırma, oluşum ve yasalarda iyileştirme çalışmaları gündeme gelebilir.

İlahi İrade’yi temsil eden Güneş’in yerleşimi kollektif arınma, şifalanma enerjisini açığa çıkartacaktır. Güneş/Neptün 90’lık açısı yönetici, erk noktasında gördüğümüz yada birey olarak yanlış olarak saplanıp kaldığımız konularda kafa karışıklığı yaşama ihtimaline işaret ediyor. Ünlü, sahne önünde yada yönetici konucumda tanınmış birisi yapacağı bir hatayla toplum önündeki imajını ciddi şekilde zedeleyebilir.

Dolunay’ın en önemli mesajı CEHENNEM’E GİDEN YOLUN İYİ NİYET TAŞLARI ile örüldüğüne işaret ediyor. İyilikte haddimizi aşarak her şeye ‘ama ben iyi niyetimden’ yaptım diyerek bulduğumuz kulp ve sebeplerin geçersiz olduğunu gösteriyor. 12.evdeki hayallerden 6.ev kapsındaki gündelik hayatın gerçeklerine doğru harekete geçmek gerekiyor. Hayatın sorumluluğunu ele alırken Dolunay’ın 12.evdeki Güneş’e bakarak TESLİMİYET enerjisini YAŞARKEN deneyimleme isteğini unutmadan hareket etmek gerekiyor.

Karşılıklı ağırlama şeklinde gerçekleşecek Jüpiter ve Ay etkileşiminde Rabb’in köklerimizde uzun süredir unuttuğumuz cesaret, iyimserlik, hak ve adalet duygusu, milli birlik ve beraberlik temaları ve en önemlisi BEN, SEN, O kavramlarından münezzeh bir BİZ olma enerjisinin FARKINDALIĞINI yaşatacak olması(!) Belki ortalık karışacak, birlik ve düzenimiz bozulacak AMA bu etkilerin Rabb’in Nur’un da AYNA VAZİFESİ gördüğünü unutmadan CAMİ esması gereği BİRLİK enerjisini değerlendirme potansiyelimizi geliştirmemiz gerekiyor. Her dönüşüm sancılı, zorlu ve ağrılıdır fakat YAY DOLUNAY’ı bizleri ÖZ’de Gurur, Kibir ve Ego’ya saplanmış YALANCI KİMLİKLERİMİZDEN arındırmak suretiyle Celali sıfatlarıyla Cemal’e getirecektir. Rabb’in Nur’u Celal’dir… Kemalata varacağımız günler yakında BEN, SEN, O kavramları yok(!) BİZ VAR, BİRLİK VAR!!!

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin

 
Üstad Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/

12 Haziran 2014 Perşembe

HAYY OLAN RABB’İN ŞAFİ ESMASINA KULAK VERİN


Ay Yay Burcu’nda hareket ediyor… Bilgi, öğrenmek ve seyahat etme isteğimiz yoğunlaşacaktır. Evrensel genişlik, bilginin yayılması ve hazmedilmesi sürecinde olduğumuz zamanlardır. Din, felsefe ve inançlarımızı sorgulama eğilimleri ortaya çıkar. Enerjik hissettiğimiz zamanlar olduğundan hareket temayülümüz artacaktır. Aşırı iyimser, olaylara müspet açıdan yaklaşan bir psikoloji içerisinde olmamız mümkündür. Abartıdan uzak olmak ve kibirli söylemlere saplanmadan hareket etmekte fayda vardır. Fanatik yaklaşımlara saplanmadan geniş düşünme potansiyeliyle evreni değerlendirmek mümkündür.

Ay/Mars 60’lık açısı hareket enerjisi verecektir. Yay/Terazi aksı araştırma, inceleme, seyahat, gezi ve ilahi temaları incelemek adına rahat bir akış verecektir. Manevi çalışmalar, zikir, ibadet, meditasyon yapmak için uygun etkiler var. Hak ve Adalet teması ön plana çıkacaktır. Bu etkileşim spor yapmak için çok uygundur. Vehhab olan Rabb’in Latif kaynağı dengeleme etkisi yaratacaktır.

Ay/Uranüs 120’lik açısı DEĞİŞİM enerjisi verecektir. Üzerimizde yük olan, bırakmak istediğimiz, değiştirmeye karar verdiğimiz konularda HAREKETE GEÇEBİLİRİZ. İşin içinde Uranüs olunca ANİ durumları tetikleyecektir. Sürprizlere açık olmak gerekiyor! Yay/Koç aksı gündelik hayatın içerisinde FARKINDALIK yaratacak çalışmalara yönelmek, egzersiz ve spora başlayarak Mars desteğiyle kilo vermek, yeni bir FORM kazanmak açısından oldukça faydalı olacaktır. Fettah olan Rabb’in Hayy kuvvesi dengeleme yaratacaktır.

Gökyüzü SAĞLIKLI bir hayata adım atacak etkileri gün içerisinde yoğun bir şekilde hayatımıza sokuyor. En azından otobüs yada metrodan bir durak geride inerek bu etkiyi hayatımıza entegre etmeye niyet edebiliriz. Hareketli, enerjik, yerinde duramayan ruh ve fiziksel sağlık enerjisi yoğun olarak hissedilecektir. Hep birlikte bu etkiyi değerlendirelim! Unutmayın; Sağlıklı bir beden ENERJİNİZİ DOĞRU KULLANMANIZA YARDIMCI olacaktır!

Hayy olan Rabb’in Şafi esmasına kulak verin!

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin


Üstad Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/

11 Haziran 2014 Çarşamba

CAMİ OLAN BİRLİĞE DOĞRU...


Ay halen Akrep Burcu’nda hareket ediyor. Dönüştürmek, bırakmak istediğiniz her türlü konuyu titizlikle ele alabilirsiniz. BIRAKMAK bu etkileşimin en önemli özelliğidir. Derin biliş, sezgilerin güçlenmesi ve çözülmesi zor olan konuların asıl sebepleriyle yüzleşerek çözüm üretecek kuvvelerin açığa çıkması. Psikolojik çözülme! Ay’ın konumu itibariyle kilo verebilir;  yüklerinizi bırakabilir ve bağımlılıklarınıza sonsuza kadar ‘elveda’ diyebilirsiniz.

Ay/Jüpiter 120’lik açısı günün büyük çoğunluğunda etkisini gösterecektir. İyimser ve neşeli duyguların hakim olacağı etkiler var. Akrep/Yengeç aksı derin duyguları şifalandıran Rabb’in Şafi ismiyle açığa çıkar. Bu etkileşimde milliyetçi, ayrımcı, aşırı bağımlı, duygu ve mantık dengesi kuramayan kişilerin Kuddüs olan Allah’ın Cami ismiyle birlik, bütünlük ve beraberlik temasını yüreklerinde hissetmeleri mümkündür.

Mars/Pluton 90’açısı zorlayan ve dönüşüm talep eden bir etkileşimdir. Hareket ve derinlik talep eder. Kötü gezegen yada açı yoktur; uygulaması zorlayıcı yada kadersel etkileri olan bireysel hareketimizle değiştirmemiz mümkün olmayan bazı açısal enerjiler vardır. Mars/Pluton 90’lık açısı bu etkileşime güzel bir örnektir. Terazi/Oğlak aksında oluşan bu köşeli açılanma enerjisi KOLLEKTİF etkileri içerisinde barındırmaktadır. Bireysel enerjilerin dışında toplumsal etkiler açığa çıkacaktır. Savaş, saldırı, hareket etkisiyle bilinen Mars’ın İLİŞKİLER ve HUKUKSAL konularda derin bir etki alanına gireceğini söyleyebiliriz. Toplumsal ilişkilerin derin bir DÖNÜŞÜM yani Plutonik bir enerjiyle SARSILACAĞI açıkça görülüyor. Türkçe meali ise; TOPLUMSAL HUZURUN KÖKTEN, GERİ DÖNÜŞÜMSÜZ BİR ŞEKİLDE SARSILACAĞI’dır. Kökleşmiş inanç kalıpları, riyakar ve sahte ilişkiler, toplumsal birlik ve bütünlüğe aykırı fikirlerin DÜZEN ve TERTİP getirmek, yeniden OLMASI GEREKEN ÖZ enerjiye dönüşmesi için Rabb’in Celali olan enerjisiyle Zilzal Suresi misali hem duygusal hem fiziksel hayatlarımızda sarsılacağımızı söylemek mümkündür. Bu noktada TESLİMİYET, FARKINDALIK ve AKIŞTA OLMAK çok önemlidir!

Akşam saatlerinde açısı kalmayacak olan Ay’ın Boşluğa girmesiyle YENİ OLAN BİR İŞE BAŞLAMAMANIZI ÖNERİRİM!

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin

10 Haziran 2014 Salı

DUA İLE ‘RUHSAL KABE’Yİ İNŞA ZAMANI


Ay halen Akrep Burcu’nda hareket ediyor. Dönüştürmek, bırakmak istediğiniz her türlü konuyu titizlikle ele alabilirsiniz. BIRAKMAK bu etkileşimin en önemli özelliğidir. Derin biliş, sezgilerin güçlenmesi ve çözülmesi zor olan konuların asıl sebepleriyle yüzleşerek çözüm üretecek kuvvelerin açığa çıkması. Psikolojik çözülme! Ay’ın konumu itibariyle kilo verebilir;  yüklerinizi bırakabilir ve bağımlılıklarınıza sonsuza kadar ‘elveda’ diyebilirsiniz.

Ay/Neptün 120’lik açısı ilahi iradenin sonsuz merhamet ve dua kapılarını açıyor. Musavvir olan Allah’ın Kerim olan esmaları harekete geçerek tüm dileklerimizin kabul edileceği muazzam bir etki yaratıyor. Yağmur damlaları misali yağacak rahmetin kapılarında dileklerinizi Allah’a iletmek için gökyüzünde gezegenler hepimizi destekliyor. Dua ve gönüllerimiz Rabb’imize doğru yöneldiği takdirde manevi çalışmalar açısından oldukça güzel etkiler var. Akrep/Balık aksı derin manevi DÖNÜŞÜMLERE işaret eder. Zira bu etkileşimde ruhsal anlamda DUA’nın kendisi olacak esmaların açığa çıkarak Şafi olan Rabb’in Kuddüs enerjisiyle yeniden kalplerimizin putlarını yıkarak RUHSAL KABE’yi inşa etmemize olanak tanıyacağını söyleyebilirim.

Ay/Pluton 60’lık açısı ruhsal enerjiye güç kazandırarak format atıyor. Putlarımızı kırarak yerine inşa ettiğimiz RUHSAL KABELERİMİZ bizlere Rabb’in Nur olan Kadir kuvvesiyle Kuddüs kaynağına bağlayarak YENİDEN RUHSAL ve FİZİKSEL şifaya ulaşmamıza olanak tanıyacaktır. Akrep/Oğlak aksı DÜZEN DEĞİŞİMİ’ne işaret ediyor!

Ne güzel söylemiş Şems-i Tebrizi;

“Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?”

Endişe, kuruntu, panik ve sıkıntı Kabıd olan Rabb’in FERAHLIKTAN önceki SABUR olan KARANLIK görünen AYDINLIK yansımasıdır! Bakma, GÖR; Duyma, İŞİT!

Ay/Venüs 180’lik açısı ilişkilerde NETLİK kazandıracaktır. Akrep/Boğa aksı SABİT ve KALICI olan DEĞERLERİN temelinde yaşanacak KÖKLÜ İLİŞKİLERE işaret ediyor. Seçim size yani Cüz olan İRADE’nize bağlı olacaktır! Ticari konular ve yatırımlarda SEZGİSEL davranmakta fayda vardır(Merkür Retro etkisini UNUTMAYALIM!) Tüm bu etkileşimde Satürn/Venüs akşam saatleriyle birlikte KISITLANMA enerjisi yaratacaktır. Bu nokta oldukça önemlidir zira SATÜRN ciddi, kalıcı olmayan ve emek verilmemiş konuları sevmez hele de HAYATİ ÖNEM TAŞIYAN konularda! Bu sebepledir ki; ilişkiler yada kazanımlarda meydana gelecek gerilim, gecikme, kısıtlanma ve zorlanma enerjisi Rabb’in bizlere sunduğu bir fırsattır çünkü ALLAH bizlerin üzülmesini istemez. Bu etkileşimde Vedud olan Rabb’in Latif olan isimleriyle Basıt ve Vekil kuvvelerine vurgu yapmakta ciddi şekilde önem vardır.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin